Citrać by '''ivan222''

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
:D zaebavaš me ili?

Nema nikakvih promjena... nemam vremena trenutno radit na autu, sljedeći korak bi bio rastavit glavu na sve dijelove.
Ako se to desi, objavit ću tu par slikica ;)

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Hvala na pitanju :D
Ma kakvi, nisam ga ni takao već jedno dva tjedan... nemam baš vremena, a i lova je u druge stvari preusmjerena. Èekam još nešto sitno alata s ebaya, pa kad stigne se možda malo zaigram...
Trebalo bi glavu nazad skinut i komplet rastavit, to je prvi sljedeći korak. Bit će te obavješteni kad ga napravim ;)

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma

Krenulo se danas opet u akciju... glava rastavljena, očistio sam ju malo i čim prije ju moram na ravnanje odnest.
Dosta mi se ventila čini skrivljeno... al nisu skupi pa nema problema, sve ide novo. Uglavnom dobro je "obolio".
Jednu svjećicu nisam moga izvadit, mislio sam da je ona matica ispala... Al na kraju sam skužio da je krcato gareži, neznam kako se to skupilo. To sam uspio nekako počistit i odvidat.
Većinu djelova imam, još par sitnica moram uzet i nadam se da ću ga ovaj tjedan probat upalit.
Ako naravno uspijem sve sastavit.

Krky

Lakerski profesionalac
Bit će opet ko nekad, u cvjetu mladosti.. :cool:
Nego, Jaro Ivane! Deder ti meni pronađi tamo kod jarana jedno ili dva nočenja za troje, da bude za neke male pare.. :cool:
ako ima di ko šta prazno od gajbe..

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ja ti poznajem samo turizam od subote do subote :grin: i za velike pare naravno :D
Za takve stvari će ti korisnije bit njuškalo nego ja, iskreno... baci oko na Matulje i sela po brdima, sve je opet blizu (ako ćeš već motat s autom), a ima dobrog smještaja ;)

A što se auta tiče, krenuo sam u akciju radi tehničkog pregleda... da ostane registriran. Ako riješi motor, treba još šoferšajbu i par sitnica. Nakon toga će opet past malo niže na listi prioriteta, al dočekat će on svoje proljeće. Nema prodaje (ni predaje :) )

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Sve si pripremim i krene kiša, jbga... al bacio sam oko u prometnu, do 24. imam vremena sve riješit, nema žurbe :grin:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
I tako umjesto da ga probam upalit danas.. još čekanja.
Šarafi ispušne grane su valjda jednokratni, pa njih moram do utorka čekat preko tokića. U ovlaštenom ih također nemaju, tjedan dana se čeka.
I tako :D

Posljednje uređivanje:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma

Citrac bas i ne zeli biti slozen uskoro... stalno neki k. Konacno nabavljeni sarafi pa ovo. E jbga

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
A nekakvi jednokratni šarafi su nutra... al za svaki problem postoji alat. Konkretno 25 kn u Bauhausu.
Polako se napreduje, očekujem probno paljenje ovaj vikend :D

edit:

niš od probnog paljenja... optimist u meni je htio vjerovat da su ovi šarafi ispušne zadnji problem, ali naravno nisu. I šarafi usisne su jednokratni... sad to treba čim prije nabavit, polako počinje i utrka s vremenom.

Posljednje uređivanje:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Hvala na potpori hehehe
Uglavnom šarafe usisne grane je nemoguće dobit preko renomiranih autodijelova, sutra ću sam sebi fige držat da nešto odgovarajuće nađem po željezarama ili Bauhausu.
Al kako je krenulo, ovo sigurno nije posljednji problem :D

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
:twisted: i glava šarafa graničnika bregaste je od plastelina, stegnut je, ali ako će se skidat treba će pravi alat i bušilica :D
Komedija uglavnom... neznam jel u pitanju 200tkm i pregrijavanje ili su stvarno jednokratni svi šarafi u glavi motora. Ðabe strpljenje, wd40 i moment ključ.

Barem nije dosadno :grin:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Trebalo mi je malo vremena da skupim hrabrosti okrenut ključ nakon par mjeseci

:D

Pali na zub, bez dodavanja gasa... što prije nije, nači da sam nešto ipak napravio. Al naravno nije još sve gotovo...

Cvili nešto oko distribucije, nisam mjenjao natezače pa sumnjam na njih. I dimi se oko ispušne grane dosta... al pošto dimi i kad se ugasi, mislim samo da se suše sva silna ''sredstva'' koja su bila špricana okolo naokolo. MOram i ventile podesit... riješio bi i to al sam izgubio one limiće negdje :D

Evo video cviljenja... probat ću wda na jedan natezač pa drugi, možda tako suzim potragu za krivcem.

tomica0308

Well-known member
ajde super!!! mislim da ti je srce do neba dok je kresnuo, svaka čast, sad polako sve prekontroliraj da opet nedaj Bože nezeze nesto zbog sitnice. :angel:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Vesel sam bio ko malo dijete, i ponosan... nisam mislio da ću ga uspit složit i upalit :D
Al korak po korak...
Danas ću ga pustit da malo radi na mjestu, pratit temp., cviljenje dim... Pa se nadam da ću do sutra bit pametniji oko ostalih problema

Na vrh