Evo večeras iz salona par slika novog C3. cijelog sam ga ispregledao i moji prvi dojmovi su da je auto bombonćić. Tako sam i očekivao na spram najavljenog. Auto kod vozaća i suvozača ima više mjesta nego prethodnik sjedala su zaista udobna podesiva. tkanina je kvalitetna i ljepo dizajnirana, tachpad mi je ok ali bi ja bio zadovoljan i sa ekranom C jer mi navi ništa ne znaći. auto ima ugrađenu kameru koja je aktivna i prepoznaje znakove te upozorava na prekoračenje brzine itd.
na ovom izloženom modelu su čelične felne 16" tako ljepo dizajnirane da izgledaju kao da su alu-felne. tu bih dizajnericu posebno pohvalio. sa gumama 205/55/16 Michelin Primacy 3 koje su klasu ispred saver * izvana auto sa tom dvobojnom karoserijom dobija jednu posebnost i štih kakav nije još viđen u drugih automobila te klase. svijetla stražnja u 3d dizajnu, dnevne ledice itd.
prtljažnik zadovoljava sve normalne potrebe kao i stara c3 čak mislim da je dobio malo na dubini. ispod je guma sa punim profilm od 15"
Cijena za ovaj u salonu izloženi model je 109tkn što je normalna cijena za ovakav auto s toliko opreme. ako izbacite tablet i uzmete ekran C onda je cijena 3,000kn manje airbump 1,500kn itd.
dizelski 1.6hdi sa 75ks Live izađe 95,900kn
dizelski 1.6 hdi sa 100ks Feel izađe 113,900kn
dizelski 1.6 hdi sa 100ks Shine izađe 125.900kn
dizelski 1.6 hdi sa 75ks Feel izađe 103,900kn
dizelski 1.6 hdi sa 75ks Shine izađe 115,900kn
puretech 68 Live 82,900kn
purrtech 82 Feel 91,900kn
puretech 82 Shine 102,900kn
Evo dalje imate u prvoj fotografiji cijenik i opremu izloženog modela sa i bez opcija.
a ostale slike govore 1000 rijeći
u Subotu idem na probnu vožnju pa javim dojmove.
Ovaj isti model sa istom opremom u Njemačkoj dođe 12tkn više. Kod nas ove cijene će ići na gore od Nove Godine.