Lijep komad auta. Iako ja bi radije bez ovih jastuka,
C3 je jako dobro koncipiran po pitanju opreme tako da možeš birati zaista naširoko što hočeš ili nećeš od opreme. svaki može biti bez aribump-ova. također može biti bez tableta. sa i bez kamere u nosaču retrovizora. dvobojni jednobojni. svaki komad te opreme ide od 1,500kn do 3,500 kn. i tu se može iskavkulirati cijena.
Pa mora se mali praviti frajer ipak je novi dečko u gradu :grin:
ovime ne želim reći da c3 nekome ne smije biti skup, ali ti mi auti nisu uopće usporedivi. pa netko je za minija u stanju istresti 200.000, ili ka dse već spominje toyota, za mali yaris hibrid brutalnu lovu, zašto onda ne bi bilo ljudi koji će za c3 dati 110-120 tisuća. a može se i jeftinije proći
Slažem se sa ovim.
Brat mu 208 sa najvišom opremom i istim motorom - 123tkm. S tim da Pug nudi i turbo 1.2, za 115tkn.
Bio sam u Pugeotu nedavno jedan moj se lomio između 208 i Hunday i30 na kraju je uzeo Hunday jer u Peugotu vrtoglavo raste cijena ako uzmeš imalo bolji dio opreme. a one cijene koje sam mogao uzeti za usporedbu sa nekim cijenam je okljaštrene verzija Peugeota tako da dobiješ obične i manje čelične felne, okljaštreni radio. upitne maglenke može ne može itd.
kad se radi usporedba iz istog segmenta vozila citroen ima i dalje najviše opreme za cijenu koju nudi. dok kod Peugeota to skaće visoko.
spomenuti Hunday je plačen 117.000kn nema niti približno opreme što ima moj Medveščak + donio je 15" čelične felne sa gumama visine 65. najsiromašniji radio sa usb ispred koji ti smeta osim onog mini. funkcija nikakvih Bluethoot nema i ogo bi brdo toga još napisati.
Samo da dodam za C3 on je kod nas došao sa ovim što sam gore naveo motorima inaće u njega idu još i ovi motori
koji bi se trebali moći naručiti i kod nas.
zanimljiv mi je i podatak da benzinski C3 ima rezervoar od 45L
Dok dizelski ima rezervoar od 42L i 50L ovisno od izvedbe vozila
Gume za C3
Da dodam još samo da u Njemačkoj postoji i još jedna siromašnija verzija koje nema u RH a to je da u auto ide ekran A bez maglenki radia airbumpa itd. Tako da i na tako dobroj ekonomiji ima i vozila lošijih nego kod nas.