Jel ovo kap koja ce prelit casu sto se Citroena tice? Sve se bojim da ce iduca kolica morati biti Peugeot ili Renault... Citroen sve gori i gori.imali su deal s mitsu kada su razvijali c4 aircross tamo negdje 2012. (?!), japanci su dobili ASX, a citraš aircross. ugrađenih dijelova je bilo 50/50.
možda opet imaju neke dogovore.
ali ovi naši mitsubishiji su vjerojatno više europljani nego japanci. znam da još od tamo u '90. mitsu ima vrlo aktivnu eu podružnicu s tvornicama i razvojem (npr. model Carisma)
zašto? mislim, što ima loše u suradnji s Mitsu?Jel ovo kap koja ce prelit casu sto se Citroena tice?
osobno ne znam koji bi me scenarij trenutno prema Renaultu gurnuo. Pogotovo prema Renaultu kao marki vozila u kojoj tražim bijeg od Citroenaili Renault
Pa filozofija i tradicija branda nebo i zemlja razlika izmedu ta dva., bar meni.zašto? mislim, što ima loše u suradnji s Mitsu?
Renaultu ne bi ali bi Nissanu. Malo sam prenaglio.osobno ne znam koji bi me scenarij trenutno prema Renaultu gurnuo. Pogotovo prema Renaultu kao marki vozila u kojoj tražim bijeg od Citroena
spojiš najbolje iz oba svijeta i nema greške...Pa filozofija i tradicija branda nebo i zemlja razlika izmedu ta dva., bar meni.
Ovo je teorija, ko zna kako ce praksa bit.spojiš najbolje iz oba svijeta i nema greške...
S ovim se slazem.draže mi ih vidjeti kad s Mitsuom petljaju, nego s Opelom ili Fiatom.
provalili su mekako su skužili da moraš promjeniti filtere?!?!?!
Koji Renault trenutno dobro izgleda?Jel ovo kap koja ce prelit casu sto se Citroena tice? Sve se bojim da ce iduca kolica morati biti Peugeot ili Renault... Citroen sve gori i gori.
Priznajem da sam prenaglio sa Renaultom ali Nissana par ima solidnih za lipe novce a Pugeota ima stvarno lipih za solidne novce.Koji Renault trenutno dobro izgleda?
Njihov pomodni dizajn zastarjeva za 6 mjeseci.
Captur? Dosadan do bola.
Talisman? Ne želim komentirati.
Kadjar? Koleos? Dosadniji čak i od Kaškaija, a to je teško postići.
Jedino Scenic i Espace na nekaj liče.
Kojih npr.?ali Nissana par ima solidnih za lipe novce
Prvi kaskaji (drugi mi je ruzan i dosadan) i X-trail (pogotovo drugi). Ova dva auta nisu top ali daju prilicno za novce koji se uloze. Iritira me plastika unutra koja stvarno djeluje jeftino kod kaskaija (X-trail nisam vozio) ali veliki plus mi je motor dCi s kojim samo dobra iskustva cujem.Kojih npr.?
Mislim da je Nissan tradicionalno iznimno konkurentan i kompententan kad su SUV-ovi u pitanju.Nissan je tipicna marka za dosadne ljude koji nemaju pojma o autima, samo im je bitno da je povišen.