• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 

- Oglas se otvara kao zasebna tema.

- Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
    Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

- Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

- Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

- Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

- Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

- Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

- Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

- Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

Citroeni u oglasima (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

hrvoje

New member
pozdrav svim dragim članovima,
nadam se da ću ovdje dobiti kvalitetno mišljenje, a ako postanem vlasnik citroena, da ćemo se još puno družiti. kupujem svoj prvi automobil i priča je krenula ovako.

prijatelj se dao u prodaju svoga C4 prve generacije:
http://www.njuskalo.hr/auti/citroen-c4-1.6-vti-oglas-14106760
auto je u izvrsnom stanju i znam da imam potpunu informaciju o autu.

sada sam na bolovanju i uzeo si još malo vremena razgledati. uočio sam ovaj oglas:
http://www.njuskalo.hr/auti/citroen-c4-1.6-hdi-oglas-14035125
puno više mi se sviđa nova linija C4 i možda bih išao na taj, ali vlasnika ne poznajem.

i sad moja neka usporedba. ja sam laik za aute. prvi c4 je provjeren, ima malo kilometara, ali mi se dizajn interijera i izvana manje sviđa. već na 72kkm ima nove diskove i pakne, udaren je u stražnji blatobran koji je zamijenjen novim. ide za 55kkn.
u drugom oglasu mi se auto jako sviđa, mlađi je pola godine, ima skoro duplo više kilometara i ne poznajem vlasnika. dizel je i sa manje konja pa je vjerujem štedljiviji na potrošnji. ovaj auto još nisam vidjeo, ali vozim oba u citroen-kovinska na procjenu i testiranje. lik je rekao da cijena ne ide puno dolje. pretraga pokazuje da je u 2012. prodavao piaggio skuter i lanciu lybru (link, link)

i par pitanja za vas iskusne. koliko da ponudim liku iz drugog oglasa? računam da ću dizel lakše prodati kasnije jer svakako će biti teško dobit cijenu pošto ću neizbježno biti drugi vlasnik. dal je ovih 136000km puno za dizela u tih 4 godine? (lik je rekao da je auto na njegovu ženu). koliko će mi procjena na servisu dati točnu informaciju za usporedbu ova dva auta?

Dalibor

Dado Tornado
Re: Citroeni u oglasima

sada sam na bolovanju i uzeo si još malo vremena razgledati. uočio sam ovaj oglas:
http://www.njuskalo.hr/auti/citroen-...oglas-14035125
puno više mi se sviđa nova linija C4 i možda bih išao na taj, ali vlasnika ne poznajem.
taj bi bio bolja kupnja jer bi bolje držao cijenu u odnosu na staru liniju C4, ali taj nadimak "ivan2911" mi je nekako poznat, kao i mjesto gdje je slikano... podsjeća me na jednog koji je prodavao prošle godine lanciu Y i fiat bravu(uvoz italija, u RH neki sasvim 3. vlasnik), a preprodavači imaju i naviku slikati na praonicama svježe oprane aute...
pitaj ga je li vlasnik auta i sve će ti biti jasno... ne znači da se auto nebi isplatio kupiti, samo sve ono što je nabrojano u oglasu trebalo bi se papirnato poklapati s onim što će taj prodavač govoriti.

hrvoje

New member

taj bi bio bolja kupnja jer bi bolje držao cijenu u odnosu na staru liniju C4, ali taj nadimak "ivan2911" mi je nekako poznat, kao i mjesto gdje je slikano... podsjeća me na jednog koji je prodavao prošle godine lanciu Y i fiat bravu(uvoz italija, u RH neki sasvim 3. vlasnik), a preprodavači imaju i naviku slikati na praonicama svježe oprane aute...
pitaj ga je li vlasnik auta i sve će ti biti jasno... ne znači da se auto nebi isplatio kupiti, samo sve ono što je nabrojano u oglasu trebalo bi se papirnato poklapati s onim što će taj prodavač govoriti.
ono što sam našao je da je sredinom 2012.g prodavao piaggio skuter i lanciu lybru [1,2]
vozio sam auto i motor mi se čini ok, stari mi ima vw passata 1.9tdi 90KS iz 2000. i ovaj c4 puno bolje poteže. nešto više iskustava nemam pa ne mogu usporediti. na maloj brzini pri okretanju prva-rikverc kao da sam osjetio pri prelasku rešetke odvoda na parkingu da je malo klapnulo kod prednjih točkova. pokušo sam dobit opet isti zvuk, ali nisam više uspio. mozda je rešetka klapnula, a ne auto. vozio sam do njega i slike ove lybre su uzete ispred njegove kuce. malo sam se zagledavao u limariju, vidjeo da nešto nije u redu pa je rekao da je zadnji branik mijenjan. kasnije me lik odvezo na bus drugim c4, 2013.g sa istim motorom i duplo manje km. kad je zvao da mu donesu kljuc reko je "de mi kljuc od ovog mog", a prije je reko da je ovaj iz oglasa njegov. prethodno sam na telefon pricao sa njegovim starim koji je rekao da je auto na suprugu. dok smo se vozili reko je da je prije imao c4 prve generacije, da sad ima ovaj c4 2013.g i c4 picasso. cini se da ovaj c4 koji prodaje vozi cijela familija, dida, tata, mama, on i brat.
kome mogu odvesti auto da ga temeljito pogleda i kaze mi koliko ulaganja treba ako bih ga kupio? koliko kilometara može izdržati 1.6 hdi motor prije nekih ozbiljnih zamora i servisa? da vidim jel se sta svijalo i ravnalo kad je udaren iza. da vidim šta treba oko motora, mehanike, elektronike mijenjati? i smeta mu da vozimo auto kod drugih na provjeru osim u citroen savska i cs zagreb.

Dalibor

Dado Tornado

evo jednog ZX-a ako se netko zanima za auto ispod 10 000 kn:

http://www.njuskalo.hr/auti/citroen-zx-1.6i-avantage-oglas-13994739

koliko kilometara može izdržati 1.6 hdi motor prije nekih ozbiljnih zamora i servisa?
jesi možda pogledao u prometnu koja godina piše pod "Prva registracija"?!
zagrijan si za taj C4 jer je povoljne cijene? oko tog je neka maglovita priča...

je li taj "ivan2911" negdje iz dubrave (zg), tamo negdje čulinečka branimirova brestje?

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma

Realno vrijedi kolilko je netko spreman dati. :) Znam primjerke slične koji su išli do 400, 450€ max.
I sam da kupujem takav tip, tog godišta ne bih dao više.

deda

New member

Realno vrijedi onoliko koliko bi uopće netko više dao od na kile.Èak i Xsare već idu tako,a kamoli ZX.

Silentshoot

Active member

A što mu fali? Mislim pitam pa zato, on je isto hidrauličar? Djeluje mi dosta pristojno...po meni ja bi dao 5000kn max...

deda

New member

Fali mu vrijednost.Meni su ih davali čak i besplatno,samo da ih maknem,kasnije neke kolko i Cios plati.Nisam ih uzeo,makar mi bilo žao,ali što da radim,samo bi mi smetali,a isto tako možeš ih prodati samo na kile.Svaku kunu koju uložiš na takve aute je bacanje u vjetar.

Frend kupio P206 2,0HDI 110ks,sa 160 000km,auto ko iz dučana,još pola godine regan,za 500€.Dakle badava lupetanje po nuškalima.
Dva soma € za Xsaru može samo sljepac dati,za te novce dobiješ C4 kakav hoćeš.

deda

New member

Malo prošnjofaj,nači će se.Cjene na Njuškalu su bezvezne i nerealne,nazoveš,dođeš i pokažeš keš,cijena je u tvojim rukama,a ne prodavačevim.

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma

Moja teorija je i dalje da se na Njušilu prodaje 90 auto posto otpada. Pogotovo u ovoj našoj siromašnoj državi gdje ljudi nemaju para i voze auto dok prodaja takvog auta ne postane stanje nužde. KAd se doslovno raspand,e ide na njušilo za sumanut iznos. Tko želi kupiti najviše za svoje prare, uvoz je jedino isplativ. I tamo se može stati na g0vno, ali benefiti ipak prevaguju

deda

New member

Nije uopće daleko ni problem otići bilo gdje u neku državu EU i tamo kupiš aute za manje novaca,da ti pamet stane.

hrvoje

New member

evo jednog ZX-a ako se netko zanima za auto ispod 10 000 kn:

http://www.njuskalo.hr/auti/citroen-zx-1.6i-avantage-oglas-13994739

jesi možda pogledao u prometnu koja godina piše pod "Prva registracija"?!
zagrijan si za taj C4 jer je povoljne cijene? oko tog je neka maglovita priča...

je li taj "ivan2911" negdje iz dubrave (zg), tamo negdje čulinečka branimirova brestje?
ma cini se tako, maglovito. sad je i spustio cijenu na oglasu. nisam puno gledao osim osjecaja u voznji i limariju. za drugi pogled sam mislio povesti nekoga tko ce to iskusno dobro pretresti, ali mozda i ne bude drugog gledanja. malo mi je zao da se moram otkaciti, lepi mi je :), ali cini se da moram gledat dalje. lik je negdje na spanskom, ili bar njegov deda je tamo

Krky

Lakerski profesionalac

Ee, ZlatkoC4, ti si iz Vinkovaca..
našel sam za kolegu u Vinkovcima jednu Xaru Pikaso 2.0hdi 2004g za smešne novce..
ako je to negde blizu tebe dali bi mi mogel provijerit dali je donekle sve ok kak piše u oglasu? da ne gonim kola 250km u jednom smjeru za đaba..

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh