• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 

- Oglas se otvara kao zasebna tema.

- Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
    Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

- Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

- Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

- Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

- Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

- Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

- Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

- Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

Citroeni u oglasima (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

ZlatkoC4

Well-known member
Re: Citroeni u oglasima

Ee, ZlatkoC4, ti si iz Vinkovaca..
našel sam za kolegu u Vinkovcima jednu Xaru Pikaso 2.0hdi 2004g za smešne novce..
ako je to negde blizu tebe dali bi mi mogel provijerit dali je donekle sve ok kak piše u oglasu? da ne gonim kola 250km u jednom smjeru za đaba..
Može javi što te zanima na private. Ja ču pogledati. Sutra iz Gorice idem za Vinkovce. Pa u subotu mogu pogledati. Ili neki drugi dan.

ZlatkoC4

Well-known member

Ee, ZlatkoC4, ti si iz Vinkovaca..
našel sam za kolegu u Vinkovcima jednu Xaru Pikaso 2.0hdi 2004g za smešne novce..
ako je to negde blizu tebe dali bi mi mogel provijerit dali je donekle sve ok kak piše u oglasu? da ne gonim kola 250km u jednom smjeru za đaba..
Znači mogli bih imati još jednu xaru pikaso na forumu, pohvalno:grin:
što nas više tim bolje.

Krky

Lakerski profesionalac

Eeee zlatni si čovek!! puno si mi pomogao..
u Èetvrtak je fešta u Vinkovcima.. :cool:

Krky

Lakerski profesionalac

Baš mu ne vjerujem za potrošnju koju je naveo :D
45 broj cipela i 10l na 100km mu ne gine po gradu:D
dokaz tome je karnistar u gepeku, vidi se da često pješači do pumpe :D
sumljiva mi je ta boja:confused: još nisam ni jednog videl te boje.. možda je farban.. cijene je super, nema kaj..

turboneno

New member

Poštovanje ljudi, dugo se nisam javljao...
Išao sam pogledati ovaj auto:
http://www.njuskalo.hr/auti/citroen-xm-ful-oprema-plin-povoljno-oglas-14149891
Auto je za 20 godišnjaka u super stanju (apsolutna sva elektronika radi), malo prtljažnik ne leži kako bi trebao (riječ je milimetrima), treba zadnje kugle puniti, promijeniti zadnje ležajeve vilica i mašina nije baš potpuno suha.
Klima radi, sjedala su očuvana (nema pukotina), lak je originalan manje više :D
Sjednem ja u auto i idem ga provozati. Otvorena cesta, puni gas i - apsolutno ništa.
Vuče kao da ima 75 magaraca, a ne konja. U mašini nešto drobi, kao mlinac za kavu se čuje (gazda je rekao da je zablokirala uljna pumpa i da je preskočio leteći od prvo cilindra - ali mijenjani su stojeći i leteći, auto nije napravio niti 100 km od popravka).
Rekao bih da posao nije odrađen i da ga gazda zato prodaje.
Može li se igdje nabaviti C.T. mašina? Po oglasnicima ih baš i nema. Nisam siguran da je to isplativa investicija, ali auto ima novo kvačilo, ide ravno, dobro koči, sve radi...baš je stvarno dobar za te novce i godine.

Krky

Lakerski profesionalac

Dečki el ima tko iz okolice Velikog Trgovišča?
našel sam tam za kolegu Saxa 1999g 1.5d..
ili tko zna el tko prodaje kakav Saxo dizel za male pare? a da nije u njuškalu..

misa

Active member

Mozda mu je turbina losa ili cak skinuta.Sa 150 konja bi trebao dooobro da povuce kad se poklopi papucica gasa.To sto kazes da "drobi" moze da bude lezaj pumpe hidraulike ili cak losa sama pumpa.

Inace po slikama,auto izgleda sasvim pristojno.Vidim da je cena 1300eur.Ponudi mu 1000 i to je to.

Dalibor

Dado Tornado

ti stariji auti vrijede koliko su održavani zadnjih godina, koliko ih silno kupac želi, i sliče li još uvijek na nešto.

znači od po kilogramu pa do par tisuća €uro

fullcool

New member

Ima u oglasima jedna xantia sa turbo motorom, isto je 150 ks, dal ima razlika u montaži to ne znam. Inače ti motori su pravljeni da idu iz niskih obrtaja i da ne prave buku, zato imaju specifične karakteristike, nekom se to baš sviđa dok neko voli da tjera u obrtaje i da se to čuje. Takav auto se treba dovesti u top stanje da bi bio užitak za vožnju, krparenje tu nema smisla, ako i ugradiš drugi dobar motor moraš mu pružiti i odgovarajuće održavanje a to može koštati koliko i cijeli rabljeni motor. Ipak, mislim da se isplati pogotovu ako ti se svidio u vožnji sa tim kilavim motorom, sa dobrim turbakom bilo bi ludilo brale :grin:

misa

Active member

Isti su motori izmedju Xantie,Xm-a i 605-ice.

Ispada da niti jedan citroen ne vrijendi nikakve novce? Koliko ti XM uopće onda vrijede?
Od 300-400eur pa do 3-3500eur,zavisno od godista,opreme i celokupnog stanja kako limarije i elektronike tako i hidraulike.Ne zaboravite da se proizvodio do 2000,zadnji model je proizveden 2000-te.

Cene takodje variraju od trzista do trzista i od zemlje do zemlje.Ovo sto sam naveo je za podrucje Srbije.U BiH su jos skuplji.

Dalibor

Dado Tornado

Može li se igdje nabaviti C.T. mašina? Po oglasnicima ih baš i nema.
Isti su motori izmedju Xantie,Xm-a i 605-ice.
ta je mašina u XM išla od 93.-00.

potpuno isti motor je bio u peugeotu 605 92.-96., i to s komplet instalacijom na šaraf, dok je jako sličan išao u peugeota 806 94.-01., ali možda bi tu trebalo nešto sitno prepraviti...

sam motor, blok i glava, nisam siguran koliko bi odgovaralo kablovinje i ubrizgavanje, bio je još u citroenima xantia 95.-01. i evasion 94.-00., u pežoima 406 97.-00. i 605 94.-00.

misa

Active member

Motori kao motori su fizicki isti.Istina je da postoje razliciti racunari za isti motor i samim tim i instalacija ali kad menjas motor koji je isti kao prethodni onda nema problema jer instalacija ostaje ista.

Druga instalacija ti treba ako menjas motorni racunar za isti motor,jer instalacija i ecu moraju da budu isti ukoliko je ubrizgavanje drugacije a motor isti.

Krky

Lakerski profesionalac

Upravo se ispunjavaju kupoprodajni ugovori u Zaboku kod javnog bilježnika :D
kupili Saxo 1999g 1.5d regan do 12mj za 6000kn motor odličan, limarija malo lošija..
ako ima tko u ovoj okolici da se popije po kafa dak sam još tu? :D

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh