• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 

- Oglas se otvara kao zasebna tema.

- Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
    Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

- Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

- Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

- Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

- Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

- Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

- Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

- Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

Citroeni u oglasima (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

TT600

New member
Hvala, inace kumov auto, na kom se nije stedelo na restauraciji, ni para ni vremena i sad me iznenadio sa oglasom - mora da je namirisao nesto novo za restauraciju ;)

sina xx3

New member

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Ako baš želiš takav auto, isplati se pogledati.

Općenito govoreći: skoro ima 200tkm i HDI traži ulaganja, tu je i automatik. Pouzdan, ali s 200tkm. Možda JuraPZ prati temu, pa se možete dogovoriti ići pogledati auto. ;)

sina xx3

New member
bjelivuk
....naravno da sam već kontaktirao Juru ali nije u Zg do ponedjeljka,..a gle po slikama auto zgleda čist pristojno i ako je uredno održavan i ulagano u njega nevidim prevelikog problema u tih 180tkm,...druga stvar je ako je sve prodajna patka pa ima te kilometre (ili više) i nije u njega ulagano....dok se nevidi i neproba nemreš znat :D

sina xx3

New member
....znači teško da je išta od napisanog istina:D,...a bas mi se i neda potrošit 100kn za gorivo i dva-tri sata slobodnog vremena samo da vidim još jednog "umornog" C5:D

ZlatkoC4

Well-known member
Najbolje ti je dgovoriti pregled auta u servisu dijagnostika i dizalica sve ostalo je ništa. Mislim da ti je kod zubaka u gorici pregled cca 200-400kn. Ali bar znaš na ćemu si. A kako je auto iz inozenstva i ima servisnu. Vidi po servisnoj km. I razmake velikog servisa. A tamo di je održavan možeš provjeriti po broju šasije dali su km vračani.

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Zlajo,
Ne pratiš na času :p
Kak da pregleda kod Zubaka u V.Gorici, ak se auto nalazi v Ðurmancu u Krapinsko-zagorskoj županiji :D:D

ZlatkoC4

Well-known member
Pratim to nije daleko i ako je ozbiljan kupac i prodavatelj će se naći tamo u zdogovorenom terminu. Naravno prvo treba viditi vozilo u živo i ako je to to onda zdogovoriti termin za pregled kakav sam opisao.

Usput: Fali na na susretu i c3 picasso, a tu ti i Ante nastupate:D

sina xx3

New member
Dalibor
...meni se čini da smo ja ili ti neš krivo skužili:D....u oglasu nepiše da je auto "iz uvoza" već da je dobiven pod račun "od umirovljenika,povratnika iz inozemstva" a i auto je regan do: 1./2016.
E sad,...jel auto regan u HR pa ga je "povratnik" vozio tam di je radio (D,A,I,CH,F,..) il ga je vani kupio novog (ili prije polovnog) pa ga je đoro u toj autokući za nešt drugo...daj ga znaj:cool:,...al vjerojatno bi prometna sve rekla :D

sina xx3

New member
...ali to je cijena bez davanja i bez troška registracije (i eventualnog nekog osnovnog servisa)...a ima za 7 godina već 180.000km.
....kolko je to onda zajedno što se veli "na cestu" i "na moje ime"...bojim se da tolko love baš i nemam:disgusted:
....i jesu li ti 1.6HDI bolji od 2.0HDI,...nekak mi se to čini slabašan motor za tolki auto,...a možda sam u krivu:hm:
....benzinca baš i nebi...a ionako ovi iz uvoza nemaju baš puno manje pređenih kilometara od dizelaša (barem oni koje sam vidio u prodaji).

..i za kraj Dalibor znaš kolko sam vidio C5 a da ih prodaje vlasnik iz prometne nedjeljom na Jakuševcu.....niti jednog jedinog,...a ima ih svake nedjelje barem pet-šest komada.

Pošto mi je Hyundai drugi izbor jučer sam gladao kod sebe u Gorici Hyundai Accent 1.5DCI iz 2009.god. od prvog vlasnika sa samo 75.000KM pređenih i sa servisnom knjižicom od prvog do zadnjeg kilometra,prva boja,kupljen u Gorici kod Hyundai Gašparića,...cijena najskuplja u Njuškalu ... 6.000EUR-a (za te novce se već bez problema kupi dobar i30) i pogodi kad sam došao na adresu što je od svega navedenog bilo istina.....gotovo ništa,pa čak ni vlasnik iz prometne,..al to im je deda (koji eto slučajno ne živi na toj adresi).

Evo oglasa da se netko slučajno ne zaleti:
http://www.njuskalo.hr/auti/hyundai-accent-1.5-crdi-gl-oglas-15032605

...sad gledam i vidim da su prepravili oglas...sad je ipak prvi vlasnik auta bila autokuća "Miholjek d.o.o." ali oni su ga kupili u Hyundai Gašparić...smiješno i tragično u isto vrijeme.

Posljednje uređivanje:
Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh