DS5 by MacSlavko

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
Slavko, da li je moguće isključiti na Wave2 logo koji ae pojavljuje kod podizanja uređeja(kod mene Citroën). Naime želio bi koristiti teme od Ds ili Peugeota no tada se mijenja i uvodni logo? Sa Arduinom nisam imao uspjeha, moguće da nisam našao prave postavke
Hmm... Nisam to istraživao. Mislim da teme dolaze skupa s logom - kad u Arduinu odabereš marku vozila. Ne znam je li moguće postaviti druge teme (a zadržati Citroen logo)...
Ja u DSu imam samo tri teme, a i od te tri uvijek sam na jednoj temistoj (crvenoj). :)

szahtila

Well-known member
Hmm... Nisam to istraživao. Mislim da teme dolaze skupa s logom - kad u Arduinu odabereš marku vozila. Ne znam je li moguće postaviti druge teme (a zadržati Citroen logo)...
Ja u DSu imam samo tri teme, a i od te tri uvijek sam na jednoj temistoj (crvenoj). :)
Ima opcija u Arduinu"Welcome screen" on-off ali ne reagira. Teme ds/peugeot su meni mnogo ljepše, ali sa njima dobiješ i adekvatni logo, ja bi bio zadovoljan da teme rade bez Citroën loga

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
Dječaci!
Ovo postaje sve bolje i bolje!!

Od prvog dana u ovom autu išlo mi je na živce što taj MDF nema podršku za HR dijakritičke znakove (tj. ima samo za ć, a ostalo su _). Nikakav update nije pomogao.
Čitanje i pisanje mi je inače posao pa su me takvi krnji natpisi skoro 5 godina baš “boli u oči”…

Onda sam mislio da će Citroenov zaslon u boji možda imati više opcija, napredniji sw ili što već, ali ni to se nije dogodilo.
Pa sam se prestao nadati da je to uopće moguće i rekao sebi da je nakon 5 godina vrijeme da se pomirim s tim nedostatkom.
🥺

A onda sam večeras slučajno bacio pogled na ploču i ugledao pravilno napisani naziv kružnog toka!!
Došlo mi je da izljubim i Ruđera Boškovića i (donedavno omražene) PSA inženjere!! Novi DS zaslon iz facelift modela mi je razvukao osmijeh oko cijele glave…
😂

Unatoč današnjem datumu (petak, 13.), život mi je upravo postao ljepši!!
Živjeli!
🥃 😎

Prilozi

Na vrh