uvjek dođu ranije nego je rečeno. Uvjek dadu duži rok nego što je, zbog mogučih komplikacija u tvornici i transportu.Vi čekate, a kamoli ja xD kaj malo dijete za božić haha :grin::grin::grin:
Nadam se da bude u 3. mjesecu tu, da nem moral čekati 4. al opet, onda dolazi taman oko rođendana pa bi bil super poklon.
Evo stigao je ranije kao što i rekoh. Èestitam na prinovi i želim ti tisuče ugodnih kilometara.Eto danas sam preuzeo svoj Elysee, napravio cca 150 kilometara i auto na prvu ispunjava sva moja ocekivanja, mjesta ima na pretek, potrosnja je odlicna, udobnost je super. Mana ovako na prvu su po meni zvucnici koji bi ipak trebali biti bolji. Uglavnom jedan jako dobar i komforan obiteljski auto, nadam se da ce me sluziti kao xsara bez problema 10-ak godina.
Biče da sam vas zamjenio jer znam da jedan čeka novi auto. :grin:Hehe, Zlatko zamjenio si me za Peskija cini mi se, ja sam ranije znao da 7.3. idem po Elyseea jer sam uzeo rabljeni 2 godine star, a isticalo mi je orocenje 6.3. pa me auto cekao! Slike ce biti, ja sam na prvu jako zadovoljan, trebao mi je veci i komforniji auto od Xsare i to sam i dobio, iako mi malo zao Xsare no dva auta mi nisu potrebna pa mora na prodaju.
P.S. Hvala Shicy!!
Biče to feštaÈuo sam se s Goranom iz Savske i rekel mi je da 16.3 dolazi auto... dakle, 19. bi mogao biti u mojim rukama \o/
I čestitke goranpo... ima da se pomažemo ako kaj zaškripi mada se nadam da ne bude
Èestitke na kupovini :aplauz: i da te služi kak trebaEto danas sam preuzeo svoj Elysee, napravio cca 150 kilometara i auto na prvu ispunjava sva moja ocekivanja, mjesta ima na pretek, potrosnja je odlicna, udobnost je super. Mana ovako na prvu su po meni zvucnici koji bi ipak trebali biti bolji. Uglavnom jedan jako dobar i komforan obiteljski auto, nadam se da ce me sluziti kao xsara bez problema 10-ak godina.
Èim duže čekaš to ti bude draži:grin:trebal je u pon stići ali ipak se malo odužilo, tak da u ovaj pon idem po njega... onda, čim uhvatim vremena budem stavil slike i dojmove.
kak je tvoj za sada?
Pa čestitamo na prinovi, želim ti puno sretnih km, sretno:aplauz::euforija:prvi dojmovi: Odlični kasnije budem napisal nekaj više, a sutra budu i slike, a bogme je vrijeme da i promjenim sliku profila
Nije obrisalo, već forum automatski spoji postove u jedan, ako nema drugih odgovora, a napisani su unutar 24 sata.tek sad vidim da mi je obrisalo post :/