Kako pronaci tog majstora?Ima u Novom Sadu odličan majstor.
Znači prođeš ćevabdžinicu kod Hase pa ideš lijevo kod mezarja i onda pravo do onog....Jeste.
Autopartner se letos preselio i sada se nalazi u Veterniku u ulici Vojvode Putnika.
Dođeš do kružnog toka u Veterniku, skreneš desno prema stadionu, voziš pravo otprilike 150 metara i na prvoj raskrsnici skreneš levo (videćeš na ćošku pekaru i autoperionicu). Voziš samo pravo nepun kilometar i videćeš sa desne strane servis. Nećeš promašiti jer ispred servisa je parkirana gomila CX-ova, XM-ova, GS-ova...
Majstor se zove Marko Bajić, telefon je 021 545 116 i slobodno se pozovi na mene.
jesi probao kod Buljubašiča.
ako vam se ne gadi ima uputa na ruskomObišao sam danas par servisa u OS uglavnom svi kažu velik i nezgodan posao skuplje ruke nego klapne za koje svi misle da su riknule, zamjena se kreće od 1300-1500 kn ovisi kako gdje ,samo nisam znao u jednom su mi servisu rekli da moraju ispustit plin iz klime pa ponovo punit uglavnom cijene rada se kreću kako sam napisao.
ja samo upalim ventilaciju, kad vidim da ne grije desna strana, upalim klimu i sajbu prednju i nakon 2 sekunde proradi i ugasim i nastavim se grijati normalno na 22-23 i grije obje strane ondakoliko sam skontao samo pri paljenju auta treba da bude ventilator,tj duvanje ukljuceno na najmanje pa postepono kasnije pojacavati i onda sve radi.