slažem se u potpunosti,ali eto da čujem ipak neka mišljenja..U današnjem vremenu ne postoje dobri i loši motori.
Postoje samo dobro i loše održavani motori.
ako toga nađeš mislim da bi ti bio najbolji izbor, pod uvjetom da nije razvaljen.C4 1.6 HDI 80 kw
:thinking: Vidi ovo što Dalibor kaže.uzeti ću najvjerojatnije c4 1,4 16V 65kw
U svakom pogledu potpisujem svaku riječ..ako toga nađeš mislim da bi ti bio najbolji izbor, pod uvjetom da nije razvaljen.
troši manje od benzinaca a imaš osjećaj da je znatno jači auto od ostalih benzinaca...
lakše češ ga prodati kasnije, još kada bi ga sada našao po nekoj dobroj cijeni
alacgore::hello:alacgore::thinking: Vidi ovo što Dalibor kaže.
Moj je 1.6 HDI 80 kw i ide osjetno bolje te manje troši nego 1,4 16V
Da ali HDI ne benzinac, taj benzinac pod cipelom broja 46 cmrgne ponekad i 10l1.4 16v po meni najjednostavniji i pouzdaniji a i ne troši baš nešto puno, ako ne delaš puno kilometara po meni najbolji izbor.
ko kupiš benzinca, opet ćeš lahko mogoče bit na istom ko sa c3 - malo puno pijuC4 1.4 16V 65 kw
C4 1.6 16V 80 kw
C4 1.6 16 V VTR 80 kw
C4 1.6 HDI 80 kw
Zanima me kakvi su ovi motori općenito,što im je mana i kolika je potrošnja goriva gradske vožnje??
Trebam što hitnije ove informacije!!
Godišta su 2006,2007...
ocito mu putno laze :thinking: moj trosi 10 a po putnom 9 :grin:a crmgne ako se gazi, recimo moja xsara 1.4i neke normalne vožnje troši 7-8l, a šogi mi veli da njegov c4 1.4 16v po putnom računalu nikad ne prelazi 7l