Pozdrav ljudi, evo samo da javim da sam uzeo auto i evo par sitnica oko kupnje.
Uglavnom dosao u to mjesto vlakom,tip me pokupio s autom i uredno mi sve pokazao, probao sam svaku tipku iznutra svaki prekidac i ostalo, za divno cudo sve radi. Vozio sam ga nekih 45 minuta, izasli na autocestu sve super. Dosao sam do 130-140 nikakvih problema, mrvu se osjete vibracije na volanu na toj brzini. Kvacilo odlicno lovi, oprema unutra mrak, stovise malo mi je sve pocelo bit cudno kad sam vidio opremu u autu i stanje (par sitnih ograbotina po branicima), ali eto zbog stanja auta sam se odlucio na rizik pa sta bude (btw mobitel mu je zvonio 3 puta dok smo se vozili, zvali ljudi za auto)
Razisao se s likom i vozio 110 km do Dublina (prvi put na lijevoj strani, autoput) nikakvih problema sto se tice motora. Problemi koje sam primjetio su:
Abs senzor se javlja kad upalis auto, zadnje gume su lose. Sa klimom ima problema. Dakle klima non stop radi, pokusao sam smanjit ili ugasit, ali ne ide, znaci uvijek radi skoro full brzinom i to tako da lijeva strana radi normalno, a desna samo grije ???
E sad secer na kraju, ne znam jesam li ja nesto krivo napravio ili sta ali evo situacija od jutros prije posla. Sisao samo da provjerim jel sve u redu, stavim kljuc u auto okrenem i auto se upali, i kao da je netko stisnuo gas do kraja u leru, motor ode na 6-7 tisuca obrtaja, i zasloni se unutra pocnu crvenit ja samo na brzinu izvadio kljuc. Probudio sam dvije zgrade oko sebe i eto na tom je ostalo, nisam ga se usudio jos jednom pokusat upalit jer bi me ljudi ubili... Nije mi jasno sta bi to moglo bit, jucer sam vozio auto dva sata bez problema stajao dva puta na autocesti i jutros ova scena... Znao sam da mora bit neka caka, ima li itko pojma sta se dogadja ?
Hvala svima i Pozz...