Ja sad moram ovo napisati, znam da sam dosadan ali ajd.
Octavia 1, otisao prekidac sva 4 zmigavca, mislim radi ali ne cuje se zvuk, kada je radi, rucica zmigavca otkazala poslosnost mijenjana, podizaci stakla tak malo rade malo ne, pokazivac temperature motora, samo padne i stoji dolje, pa opet malo radi, mijenjano kvacilo, otkazivanje grijanja, tj. klima radi ali samo hladi, kod svake dublje rupe otvara poklopac pretinca za rukavice, nije bila popustanje neke šelne na dovodu zraka u turbinu ovo se moralo dotezati svako malo, žarulje su pregarale da sam drzao u rezervnom tocku uvijek jedno 4-5 kutijica žarulja, svijetla koja ne svijetle nist, loša ventilacija, kod svake kisice ili malo jace vlage klima je morala raditi na minimalno 3 da bi mogao nesto vidjeti kroz sajbu
Octavia 2, redom, crijevom na pumpi za povrat goriva otislo iscurilo mi 55 l diesela, tapecirung na vozackim vratima, propao nakon cca 100.000,00 km, do one žute pijene ispod, vetilacija i svjetla nist ne valjaju i dalje, otpao neki feder na kvacilu na autocesti morao sam kvacilo vracati noznim prstima u početni položaj, mušićava elektronika nista za fau-ve, redom, radio se upali ali nema zvuka, izvaditi ključ i čekati 15 sec vratiti ključ i ponovno upaliti auto, pojedinacno paljenje brisaca, ukljucite brisace oni rade samo na najsporijem pojedinacnom brisanju bez obzira na položaj ručice riješenje, ugasiti auto, izvaditi ključ čekati 15 sec pa ponovo upaliti auto, suvozacki prozor dođe do pola pa se vrati i tako unedogloed, riješenje vidi gore, otpao naslon zadnjeg naslona za ruku, isporucena s neispravnim uplajačem za cigarete, prestala raditi klima još pod garancijom, ljuštenje svih škoda znakova, pojava hrđe na stražnjem desnom valjda veznom limu "auto je 2007".
Da one mlaznice za pranje stakla mijenjane i dodajte jedno 3 kg grijaca motora
Tako da saxo nije nist lošiji po ovome što čitam a ljudi bi mogli shvatiti da je