Nemoj reci da se i to moze lol.hahaha večeras idem stiskat to ko blesav stišćem i skužim da mi se gepek sada otvara umjesto svjetala LOLLOLLOLLOLLOL
da, samo otključa..čak mislim da sam se vozio i s otključanim gepekom ovih dana jer sam tek večeras skužio da je otključan :whistling:A reci mi, on jel da samo otključa gepek, vrata gepeka se ne mogu sama podići?
A upozorenje/poruka na tabli?da, samo otključa..čak mislim da sam se vozio i s otključanim gepekom ovih dana jer sam tek večeras skužio da je otključan :whistling:
To je normalno. Da ne bi slucajno otkljucao prtljaznik dok je kljuc u dzepu i slneznam za upozorenja, to radim kad je auto zaključan, nisam unutra
i ne radi ako samo stisnem tu srednju tipku na ključu, moram je držat sekundu dve
Znam, ali čini mi se da opet u nekom trenutku pri sjedanju/paljenju/vozenju bude prikazana neka poruka tipa "Boot open". Možda i griješim.neznam za upozorenja, to radim kad je auto zaključan, nisam unutra
TA-DAAAA...!!!Bilo bi dobro kad bi se mogle dodati kakve opruge da se sam i otvori, to bi onda bilo pravo korisno. Možda tako nešto i postoji..
Ja se vidiš slažem sa Brrunom, meni ta opcija svjetala nikad ne treba a mislim da je otključavanje gepeka odlična stvar. Imao sam to na Focusu i stalno koristio. Milion puta mi zatreba da nešto uzmem iz gepeka i onda samo njega otključam. A to mi je važno, naročito na X7, zato što mi je glupo da se retrovizori uvijek otklapaju pa zaklapaju samo zato što ja za tri sekunde nešto uzmem iz gepeka.bude kad je gepek otvoren, ali u ovom slučaju nije otvoren, nego samo OTKLJUÈAN.
znači totalno glupa opcija, kome je ikad trebao samo gepek otključan, a sve ostalo zaključano? možda triput u životu. i to u situaciji kada samo trebaš nešto ubaciti u njega, a ne mislis sjedati u auto. dok mi svjetla, pogotovo sad u zimskom periodu često trebaju, i pri dolasku do auta a i pri odlasku od njega.
Ma nema ti tu mehanizma...Ovo je skroz jednostavno rješenje, moram ga staviti na to do listu. I pomišljao sam da je tako nešto možda moguće, samo treba skinuti obloge gepeka da se vidi gdje i koliko ima mjesta za ugradnju mehanizma.