Moj VTS :)

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Naprijed cca 10, iza 5% razlike. Baš me zanima kako je na rwdima... ako stigneš ispratiti na onoj MXici ;)

Cutac

Prèkaroš
Pomalo krećemo. Ide stari motor u razbijenu MX-5, u ovu ide novi(ji) i budemo na starome eksperimentirali i slagali turbo pa prebacimo na novi.

Pogodio me kamenčić u haubu, odbio bazu i digao bezbojni. Ne znam hoću li ići brusiti i zaštititi ili da čekam da se još digne pa ju cijelu lakirati... :thinking:

Cutac

Prèkaroš
To je ko ona kineska metoda sa kapanjem.
Ovak će sjedalo pomislit "ala hebote, posro se da upozori, ajd idem ja proradit da ne vidim šta je slijedeće".

Cutac

Prèkaroš
Stavljeno M1 FS 0W-40 ulje, Hengst filter, brtve pokopaca ventila, remen, kociona, dijagnosticirani krajnici na umoru i otkrio sam koji bog ronda na 3000 okretaja. Termo pleh grane ima mali komadic za senzor visine i taj komadic lupa po senzoru. Ne mogu ga nikak napet da ne klepece, malo sam ga savinuo i samo promijenio ton rondanja.

Cutac

Prèkaroš
Evo bregastih, jako je sve čisto, bez trunka naslaga.
O tome je ovisilo dodavanje MoS2 i budem ga sutra kupio.

A za pleh...
Ne znam, sumnjam da bi išta ostalo stajati jer tamo puše jako u vožnji.
Ideja bi mi bila probušiti ga i onim metalnim "zip" ties-ima ga učvrstiti za senzor i za samog sebe, ali to je, koliko znam, PLEH|SPUŽVA|PLEH, ne znam baš kako bi se nosio sa vodom, da se ne bi rascvjetao.
Hebiga, nisam se sjetio slikati, a ne mogu naći sliku.

:cenzura::cenzura::cenzura:emti sreću, uzmem dva TRW krajnika, dvije spone, dođem doma, otvorim spone, fali matica jedna...
Plus što ne znam kome da idem za to. Dosta mi se klima točak, a moj meho je pun. Autolab isto kaže da je pun dok je ludnica s gumama, a da po ovako usranom vremenu sam to mijenjam, nema šanse.

Cutac

Prèkaroš
Još bolje, dobio sam matice sa plastikama!
Ove koje su došle sa sponom su neke čudne sa ovalnim završetkom. Više vjerujem ljepilu ili plastici.

Još bolje, dobio sam matice sa plastikama!
Ove koje su došle sa sponom su neke čudne sa ovalnim završetkom. Više vjerujem ljepilu ili plastici.

Cutac

Prèkaroš
Heh, tako bi ti bilo čisto i bez MoS2, al` kad voliš i imaš dobro iskustvo sa njim...super.
Vozio sam bez poklopca motora(plastični ukrasni poklopac sa zvučnom izolacijom) i dosta se čulo čekičanje, valjda podizača. Stavio sam poklopac nazad i baš ne zanima hoće li se i dalje čuti. Ono, možda se sa MoS2 manje čuje, ali mislim da je do poklopca.

Sad sa poklopcem prede, ne znas da radi! Osim onog lima koji ronda...

A MoS2 sam kupio, ali ulje je na maksimumu pa ga nemam kud uliti :(
Druga stvar, u utorak kad sam dosao doma, stavljam poklopac, antifriz na razini na kojoj je uvijek, a danas otvaram haubu da naspem adotiv(ugrijan motor), a antifriza ima vise nego sto treba.
Meho kad je mijenjao remen se na kileru naslonio na ono crijevo koje povezuje kiler i ekspanzionu za zrak i spricnulo je antfriza. Pretpostavljam da vise ne brtvi kak treba pa je povukao zrak kad se hladio...

Ili netko ima bolju ideju zasto je narasla razina antifriza?

Na vrh