Lijepo je mengela napisao, nije moj problem što se ovima ne dižeNe slušaj ti nikoga!
diže diže ali samo na wagenovce..znaju žene šta je auto..golf 2, čekič i šarafcigerLijepo je mengela napisao, nije moj problem što se ovima ne diže
Prvo, površnim drkanjem po geometriji ovjesa se auto ne može napraviti boljim, a drugo, MacPherson i neka preciznost i na to polukruta zadnja osovina i neka preciznost? lol
Sve pet, ja smatram da je ovjes na ovom autu stvarno izvrstan za vikend sportaša/tourera, ali budući da je dizajna kakvog je, to je kao izraz izvrsni Boston Acoustics zvučnici. I onda ih pogleda neki B&W i nasmije se. Ili odlični plavi Bosch. I pogleda ga Milwaukee Fuel i kaže mu da se pomakne.
To jer se miješa u sve ko i ruske pa su ju oglasiliNego jel sam ja vidim ovaj oglas za vegetu ili?
nego Cutac, frend ima VTS-a i kad kreneš na dignutom mrdat kotač za provjeru ovjesa, oba prednja imaju "lufta", podjednakoi podosta, skoro 2cm , ali vožnja sve 5, ne kužimTo jer se miješa u sve ko i ruske pa su ju oglasili
A budem uz to prefarbao perače, prskalice za šajbu i ove lajsne na krovu.Šta se mora nije teško, bit ce opet top!