Jer je suh pa vuče vlagu na sebe.Zašto pijesak?
Tri komada 3 eura u TedijuI zašto termo čarape?
Kuća ti je predobro izolirana, odnosno hermetički zatvorena i zato se stvara vlaga. Čest problem kada ljudi sa drvene stolarije pređu na pvc.
Tako je, hermetički zatvoreni objekti bez ugrađene ventilacije. To je problem i kod novogradnje sa dobrom stolarijom.Kuća ti je predobro izolirana, odnosno hermetički zatvorena i zato se stvara vlaga. Čest problem kada ljudi sa drvene stolarije pređu na pvc.
Da, zato ja u novoj kući planiram kontrolisani sistem ventilacije sa rekuperatorom. Inače, imaš sad kupiti puno rekuperatora koji se ugrađuju direktno u zid, ali ne znam koliko su zapravo efikasni.Ili odvlaživač ili rekuperator.
Dobri su ali preskupi oko 2000e za jednu prostoriju.Tako je, hermetički zatvoreni objekti bez ugrađene ventilacije. To je problem i kod novogradnje sa dobrom stolarijom.
Da, zato ja u novoj kući planiram kontrolisani sistem ventilacije sa rekuperatorom. Inače, imaš sad kupiti puno rekuperatora koji se ugrađuju direktno u zid, ali ne znam koliko su zapravo efikasni.
Ovoga, on ide na čišćenje površinske hrđe i zaštitu podvozja. Ide 02.12. pod uvjetom da bude suha cesta.Ja nikako da upratim...kojeg si ono trebao fenom susiti odozdo?
Hvala , trudim se da izgleda što bolje, sad ima 5, 6, 7, ne znam više, slojeva voska na sebi.Mislim da nisi mogao bolju boju na njemu izabrati,prelijep je