Sta ti smeta 2.0hdi? Vise oces o električnim ili mozda 1.2 motorima? Pravda za 2.0!
Smeta me što je dizelSta ti smeta 2.0hdi? Vise oces o električnim ili mozda 1.2 motorima? Pravda za 2.0!
Uzimaš Accord?2.0 majka! A 2.4 u najavi...
Sve sam sigurniji u to...Uzimaš Accord?
Ne znam šta znače ova slova, ali znam da se nećeš zajebati ako uzmeš Accord te generacije. Dolazi iz Japana iz ere kada su auti bili na vrhuncu, tako da ne može biti loše nikako.milenijske-postmilenijske sedane
Alfa
U 2024. su oba prekrasnaKoji je ljepši?
Kako to da si stajao na Željavi što si tamo bio u vojsci?Starac nas je za vikend odvezao u Zadar na svadbu i nazad.
850 kilometara, prosječna potrošnja je ispala oko 7.2 L/100 km, što je super. Išlo se starom cestom, nije pokazivao znakove umora i godina, bez greške je preticao po uzbrdicama i držao tempo.
Stali smo i na Željavu.
Pogledajte privitak 9406
Na pisti smo ga digli 200 i tu smo stali, bilo mi je žao kočnica, ovako sam stigao više manje motorom usporiti do nekih 80-90 km/h.
Pogledajte privitak 9407
Ako imam čemu prigovoriti, to je sjedalo. Ima onaj staromodni sistem naginjanja naslona na feder, tako da ima dvije pozicije. Jedna koja mi je super za življu vožnju jer me drži uspravno u sjedalu i fino se mogu gurati o volan, ali je neudobna nakon 5 sati. A druga je udobna, ali sam zavaljen i ne mogu dohvatiti volan kako treba za zavojitu cestu.
Osim toga, ima snage, super leži, lijepo izgleda, ima dobru klimu, zvučnike, izolaciju, farove... Ma bombona!
Kad bi barem imao 6 brzina... Čak sam razmišljao da presložim getribu sa HDI i napravim prirubnicu, ali em je ****da, em gubim originalnost.
A da nebi bilo da nisam opsovao, jebem ja mater, a pogotovo ćaću, onim klincima koji su mi pred crkvom ukrali jebene kapice sa ventila! Crvene Dunlop sa plastičnim umetkom unutra. Jebem im gospu.
E, ima i ova slika, stvarno je timeless linija.
Pogledajte privitak 9408
Hvala heheBome je
A što se tiče 6. brzine…. nemam ništa protiv takvih upgradeova, nekad je fini restomod bolji od originala
Stao sam da cura vidi avionKako to da si stajao na Željavi što si tamo bio u vojsci?
Ja mijenjam ulje i filter unatoč maloj kilometraži nakon što prođe godina , možda je to bezveze ali ....Sad će uskoro godina dana otkad je zamijenjeno ulje. Kilometraža? Oko 4000...
Tako da izgleda da ćemo ići na produljeni interval zamjene
Jadan auto...