cuj ti njega za onog svog...moj je premija za tvog...pogledaj koliko sranja ti imas (nije da moj nije imao, ali s tvojim STALNO nesto i stalno citam nove topice) a da ne pricam koliko si ga TI pretplatio kad si ga kupovao, ulozio si ko sta svatko ulozi masu para u svoje aute, ali to neces dobiti nikad...
hdi se prodaje za 3000e, vts nemoze nikako biti preko toga...nitko ne trazi takve aute, danas se traze turbo auti, a ne neka mrtva atmosfera koja jedva do 200 dode...nazalost, vidio sam sve to dok sam prodavao svog...ljudi dolazili kupovati i govorili mi uzivo a steta sta nije dizel, a steta sta nije 5 vrata i slicno...ljudi NE znaju sta kupuju...dok ne vide, pregledaju ili shvate da to nije auto za njih...auto koji trosi 10l i ne ide nikako...danasnji turbaci (dobro govorimo i o 10g starim autima) trose isto toliko, ako ne cak i manje (ako ih ne remapiras pa silujes svakodnevno) a idu 20x bolje...
tuzna realnost jakih atmosferaca...nece ih kupiti ni preprodavaci jer zele dizele ili max. 1.4 benzin...
evo cisto moje iskustvo s prodajom...a kao sta vidis ona 2 se jos nisu prodala, a vidis po kojoj cijeni "idu", ja sam isto mislio kao ti, dat cu ga za malo manje i otic ce - e bome ne, otic ce jedino ako je bagatela, jer realno takvi auti toliko i vrijede...to sta je raritet, sta ima opreme, sta ima "jak" motor, nikome vise ne igra ulogu, danas 90% hrvata trazi ekonomican dizel ili benzinac s plinom po mogucnosti, a ostalih 10% ima pile po 300-400ks...