Moj VTS :)

mengela

Well-known member
Donator foruma
Istina, lijepe su! Jedina u kojoj se vidim je crna 166 smedja brusena koza jaci jtd... Mozes ih nac za kikiriki, smjesno

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Izvana je poseban... ali unutrašnjost je po meni na 166ici najveći adut. Do dana današnjeg je teško naći lijepšu :)

Cutac

Prèkaroš
Meni su sve unutrašnjosti ružne :D
Možda bih istaknuo DS5, ali sve ostale su mi iste(osim Švaba, pogotovo VW i Opel, oni su HC :D).

Cutac

Prèkaroš
Wat?

Sad sam stavio blayobrane, ogromna razlika u odnosu da origigi, ali ok su.
Sad moram onu plastiku ali sere mi se kad se sjetim one grabe...

Rijeseno sve, malo se napatio, ali sve se čini super. Sutra testiranje do zg i nazad, moram naručiti jos vijaka da svuda redom usarafim.

Imam i nekih slika

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
ehhhh... zamjenske oplate blatobrana. Svaka kuna je bačena, bar u mom slučaju tako sad ispada.
Taman sutra planiram zvati ovlašteni za cijenu. Ako ne otpad.

Držim fige da je kod tebe bolja situacija :D

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Jednostavno nije 100% istih dimenzija, a najviše po vanjskom obodu oko kotača.
Tu je kraći i voli ispadati od iza lima van... Topio sam ga sa fenom al se neda.
A druga velika falinga je što je plastika dosta kruta. Vidit ćeš po zimi... prvi jači kamenčić i puca.

No možda su tvoj bolji, uvjek postoji ta opcija :D

Cutac

Prèkaroš
Oo, pa to da, neke rupe sam morao bušiti nove da se poklapaju :D
Ali rub je ok, sjedi unutar blatobrana i dosta je savitljiv. Manje nego tvornički, ipak.

Do zg bez problema, do sv. Nedelje bez problema, sve stoji, ono sto je branik iskakao na preko 180 je sad ok, pretpostavljam da je lopta nesto slomila sto nisam vidio i da se donji dio branika uvijao i vukao gornji.

Cutac

Prèkaroš
Prostor za kotace je velik, ali izmedju nanize tocke i tla ne stane ni šaka. Mislio sam spustati, ali necu, ne bih garant vise mogao uci u dvoriste.

Cutac

Prèkaroš
Ma bi, kazem ti da ne bih mogao u dvoriste, gledao sam.

Joj kako mi se ne da ići skroz do Javora i biti bez auta 4 dana...

Možda pošaljem nekoga da ga odveze Cindriću... :thinking:

Na vrh