Moj VTS :)

Ruske

Active member
onda si mogao i kupiti 1,4X ako ne mislis uzivati u autu, nego voziti bezbrizno...isto bi te odveo od tocke A do tocke B...ne kuzim ljude kojima je (ocito) prioritet A-B i strah ih je voziti kako treba, pa zasto onda kupuju aute sa 200 250ks (ima takvih)

Cutac

Prèkaroš
Alo Frojd, zadnje šta mi se da je ko kreten nabijati gas da mi proklizuje i to još kroz naseljeno mjesto.

To nije da sam na parkingu sa zadnjim pogonom pa da uživam, ovo je prednji pogon, jedino što mogu postići je da ljudi misle da mi kvačilo kliže.

Ruske

Active member
zao mi dan nisam prije vidio ovo, ali nemam vremena visiti po netu kao vecina...ugl, zaboravio sam nakon toliko dana sta sam htio rec, ali mislim da oboje znamo kako se vozi auto kako bog zapovijeda...

Ruske

Active member
...dok ne podivlja elektronika :D
tako sam i ja prebacio SVE u led i to ne fus led, nego svojedobno tad pred pun k godina frend je prodavao ledice FUL kvalitetne, nije mi bacalo nikakvu gresku sve dok nakon tjedan dana pocelo sve divljati i cak se i aku ispraznio...promptno vratio obicne zute i zatvorio poglavlje lediziranja francuskih vozila

tomica0308

Well-known member
Meni bilo fora dok sam stavio, super izgleda, sve dok nisam za 2tjd isao na bankomat i dok cekam da ucita karticu bacim oko na auto kad ono ledice zmigale, blesikale. Odma sve izvadio van

Ruske

Active member
eh ti francuzi...nakon c4 sam rekao nikad vise francuza...pa eto nakon god dana laguna...sad gledam scenica 4, megana 3ph3 karavan i slicno...
nikad na zelenu granu :D

Doomsday

U prolazu...

Cutac

Prèkaroš
Ma imao sam LED otkad sam uzeo auto, sada sam samo jace stavio. Stare su lagano tinjale.
Kada ugasim auto LED ostsne svijetliti minutu, ali se ugasi onda.

Dooms, hvala, ali za sada sve funkcionira :)

tekken

Summum ius, summa iniuria
Di si nabavio i koliko si platio? Ja sam iz Kine narucivao i uvijek bi nakon nekog vremena poplavile, a onda pocele pregarat/treperit. Nakon roga sam uzeo u c modu neke za 30kn kao kvalitetne, ali isti drek.

tekken

Summum ius, summa iniuria
Budem naručio pa probao. Daj me nađi na FB pa se vidimo sad koji dan dok sam još u Petrinji. Sad evo po Supernovoj bauljam, vidio jedan crveni C4 pa te se sjetio

Na vrh