Moj VTS :)

Cutac

Prèkaroš
Definitivno najbolji upgrade do sada!
Skinuo ratkape prije Vulkala, za svaki slučaj i stavio ih na VTS-a, čisto da vidim.
E, sad tražim nove za c4 :D

Prije

Poslije

Trenutno stanje c4-ja :(

Doomsday

U prolazu...
Aha, ratkape...

Vidio sam, i evo tu je bilo, jako lijepe ratkape za Citroen, barem meni...

To su ti ove tu dolje 487L-16...

Nije sigurno da ih imaju, i nije sigurno po kojoj cijeni, nazovi ih i pitaj i dostupnost i cijenu...

To je firma u ZG koja se prvenstveno bavi gumama i felgama, ali ima i ratkape...

http://autoplus-gume.hr/o-nama/

I po meni, ove bi ljepše legle na VTS-a, samo pažljivo namjesti radius čeličnog prstena koji drži ratkapu na felgi, ako ne stoji, ono, baš čvrsto, povećaj radijus tako da malo ispraviš krivulju koja ide oko ventila... Mora bit jako teško postavit i skinit ratkapu, i onda će ti ostat na kolu i kad voziš brzo...

To je čest problem kod aftermarket ratkapa, nepodešen radius čeličnog žičanog držača, ali uz malo strpljenja se lako i kvalitetno riješi...

Valjda...

:D

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
tražim nove za c4
Po meni, najjeftinije i najbolje riješenje ti je nedjeljom u Zg dojti na Hrelić ( sajam Jakuševec )....za cca 200-300 kn kupiš oriđiđi citroenove ratkape :whistling:
Ja sam sebi kupil ove oriđiđi za 180 kn tam..

Iste te zamjenske su 386 kn kod ovih kaj je Dooms gore linkal...pa ti vidi :p

Ax boy

Well-known member
Uuu bravo Mirda69, te su odlične, izgledaju wau, ti si odlično prošao financijski, ja platio za Berlu 800kn sve 4 ratkape '15cola hahhhhaaah, za limenog ljubimca samo najbolje uvijek sve, međutim da sam ih mogao naći mnogoooo, mnogo jeftinije, mogao sam, sad znam

Ax boy

Well-known member
Znaš da mi je ćaća isto to rekao hahhh, mogao još jedne alu felge za zimu hahhhhh ali eto. Uglavnom na njemu su bile ratkape sa modela 2006/07 kad sam ga kupio, i to mi nije to bilo naravno već morao baš uzeti za model 2011 godina koji je kao i moj .Kupio ih u P.A korčulanska Zagreb hahhh za 800kn, sad sam naučio bolje, mogao ko i svaki pametan na Hreliću, naći za 200 cca kn.

Cutac

Prèkaroš
Gambler, htio sam staviti alu felge sa c5 zimu, ali nisam nasao u urednom stanju.
Fepge su slican stil kao te ratkape koje si odabrao :)
I da, mislim da bi taj starinski rally stil super stajao na VTS-u uz mesnate zimske gume :)

Ax boy

Well-known member
Uuu jel to tvoja krstarica lijepa, Cutac
? Taj c5 je nenadmašiv, ta prva serija ali sa 2.0hdi motorom ne 2.2hdi, iako su različita mišljenja naravno.

Na vrh