Moj VTS :)

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ja sam amater, ali za 800kn to nebih nikom radio :)
Pogotovo ne cijeli proces šlajfanje-kitanje-lakiranje. Još ako treba pjeskariti ili ravnati felge... leti cifra u zrak.

Smatram da je bolje kupiti nove felge do nekog cijenovnog razreda... ako ne nađeš nekog tko će ti to raditi za kikiriki (a kvalitetno, što je blizu nemogućeg).

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Dobro, Krky je legenda :D
Vjerujem da je kvalitetno napravio, znam da zna, ali nebih rekao da je to standardna tržišna cijena. Dali još uvijek ima akcijske cijene za forumaše, neznam...
To govorim čisto radi kolege tekkena, da ga nebi šlagiralo kad se ode raspitivati okolo.

Kad sam si radio, meni je samo materijal bio oko 500kn... a samo za patnju od šlajfanja bi naplatio više od 300kn po setu ;)
Jasno da će si netko tko to radi masovno smanjiti cijenu troškova... ali malo mesa tu ostane.

Cutac

Prèkaroš
To je puna cijena. :)
Popust na poznanstvo je mozda bio :whistling:

Pricao sam s frendom koji je sebi radio. Pjeskarenje 200 kuna, ravnati nije trebao(srecom, kao ni ja(tojest, jedna nije savrseno ravna, ali je osjeti se u voznji)).
Znam da si ti pričao o plastificiranju kao boljoj soluciji. Da lakiram opet, isao bih na to, da probam.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Mislim da si nešto pobrkao, mislim, nije plastifikacija loša... al ja sam uvijek za ono što se može doma odraditi :D

Cutac

Prèkaroš
Ja sam za ono za sto postoji kvalitetan majstor :)
Buduci da nemam termo komoru, moram nositi nekome, a nositi cu samo nekome tko zna, pa mi je svejedno koji je proces farbanja :whistling:

Diegos, čuj se s njim. Mozes na bus iz RI u ZG recimo.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Valjda 97% felgi ne vidi termo komore... al ako Krky radi s njom za 800kn onda si nemate šta misliti. Apsolutno ih je neisplativo doma niti oprati s obzirom na tu cifru.

tekken

Summum ius, summa iniuria
Ma Resolfen mu najbolje stoji. Ja sam isto razmisljao u neku drugu boju ih ofarbati, ali nez u koju. Crna sjajna me privlacila, ali onda bi se izgubila ta felga na njemu.

tekken

Summum ius, summa iniuria
To je neka ''GUN METAL Grey'' varijanta :weeabooface:

Aj daj takvu sliku, ali više rezolucije.

Kakvu sliku, ne kužim te? :D Upload sam ju takvu kakva je, valjda :D A drugih nemam više, s tim da je sad na čeličnima

Na vrh