Moj VTS :)

Cutac

Prèkaroš
Skuzio sam da mi iza nesto klepece opet preko velikih rupa na cca. 30 40 na sat.
Mislim da nije rezervni vise. Seleni su novi, to bi trebali biti amortizeri ili lezajevi jel?
Kojeg proizvodjaca da gledam?
Stavio bih nove amortizere, lezajeve i Eibach pro kit.

Ax boy

Well-known member
Ajme znači još jedan slučaj sa C4,koja je godina? VTS je grooooom,njemu zemlja zrak raketa ne bi mogla ništa hahhhhhh

Memphis

Active member
Skuzio sam da mi iza nesto klepece opet preko velikih rupa na cca. 30 40 na sat.
Mislim da nije rezervni vise. Seleni su novi, to bi trebali biti amortizeri ili lezajevi jel?
Kojeg proizvodjaca da gledam?
Stavio bih nove amortizere, lezajeve i Eibach pro kit.
može biti kugla, ležaj amontizera ili samo stabilizator.
Za ležajeve ljuljaj prednji kraj pa osluškuj jel ima kakvi zvukova ...

KYB nisu loši a nisu ni preksupi ... Sachs, Blistein ...
Ležaj SKF, LEMFORDER

Cutac

Prèkaroš
VTS je grooooom
VTS hebe majke, znam ovog čovjeka, njegov ima 300 tisuća i jedini "kvar" je bio kad su mu loše stavili zupčasti pa mu timing nije bio dobar.

Prodaj ih više
VTS nikud ne ide!

Ajme znači još jedan slučaj sa C4,koja je godina?
C4 je 2011.

može biti kugla, ležaj amontizera ili samo stabilizator.
Za ležajeve ljuljaj prednji kraj pa osluškuj jel ima kakvi zvukova ...
Sve je pregledano na dizalici i niš se ne čuje. Sa zadnje strane lupa. Ali to lupi jednom tjedno ako baš pod određenim uvjetima pogodim rupu.
Moguće da je opet rezervni kotač, budem ga opet izvadio.
Budem potražio ponude za amortizere i ležajeve, pa dođem sa time da se odluči koji proizvođač :)
Koliko bi mogao uopće biti set 4 kvalitetna amortizera?

EDIT:
ležajevi ne bi trebali biti jer su kočnice/diskovi stari 2 godine. Sada sam gledao na service, u ovlaštenom je set jednog amortizera(amortizer, ležaj, prašnik) 429 kuna. Onda ću to uzeti. OEM, a jeftino.

Cutac

Prèkaroš
Odustao od ideje spuštanja auta, tj. stavljanja Pro-Kita, gewindi, bilo čega.
Samo ću staviti nove Bilstein B4 Sport amortizere i to je to. I ovako dobro leži, sa novim amortizerima će biti samo bolji, a da ga spuštam radi dojma na parkingu i da moram štemati prilaz u dvorište, e neću :)

Opruge su dobre, nisu ni hrđave tako da one ostaju koje jesu, neću nove stavljati.

Ali imam i kvar, na AUX-u mi čudno zvuči desna strana, moram novi ulaz naručiti iz Kine.

Cutac

Prèkaroš
Voli se taj kineski đek razhebat, naruči si bar dvije odmah
Kasno, već sam jedan naručio :meh:

Super
Pa mislim si šta ću davati dodatnih cca. 1500 kuna za sportske opruge, a imam tvornički sportski auto :D

E da, za autodoc.si, gdje se mogu obratiti u korisničku podršku? Nešto mi nije jasno po pitanju ležajeva.
Za 15 eura je jedan ležaj, za 30 su kao dva, ali opis je čudan.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Mislim da su samo prepisali kvantitetu sa stranice od SKFa, ali nisu dodali ovaj opis... tu je dodoatno objašnjeno da je to jedan komad twinpack paketa. Tj dva komada ukupno.
Al ne košta te ništa pitati

Cutac

Prèkaroš
Ma budem uzeo 2 pojedinačna paketa, tako mi je lakše, a i siguran sam da onda dolazi sve što treba :)
Jel bih trebao nosače opruga naručiti?

Cutac

Prèkaroš
Zadnje tankanje prije 25 dana, od toga napravio 150 kilometara :D
Ne gine mi road trip od 3 dana na proljeće, da se oporavi od stajanja :whistling:

Cutac

Prèkaroš
Prvo

A drugo, kada sam dizao zadnju desnu stranu(na toj strani ono nešto lupa) je bio KLUNK kada se kotač dignuo.
Pretpostavljam da je onda do amortizera jer je sve drugo uredno. Jedino što limarija izgleda ružno odozada. Nije hrđavo, ali nije ni glatko i lijepo za vidjeti nego nekako kao da je prljavo, šugavo, šta ja znam...

Na vrh