Moj VTS :)

Cutac

Prèkaroš
Neki bog koji se pali na leru da bi se poboljšala ekologija. Glupost glupa.
Sad mi je Ruske bacio bubu u uho da se toga riješim :D

Cutac

Prèkaroš
Dobio je i VTS fotku pod noćnim nebom.
Loše je ispalo, Mjesec nije trebao biti iza oblaka, a nemoguće je naći dobar balans između ekspozicije i osjetljivosti jer je otvor blende premali.

mengela

Well-known member
Donator foruma
A za oblak mi se... mjesec skrio, sakrio mi pute :) ove tvoje fotke su za citroenov kalendar sto visi u mehanicarskoj radnji, kraj brda masnog alata i nagih zenskih slika

markan1000

Well-known member
e ali ova nije dobra ovj put. za razliku od inače kad je stvarno teško naći zamjerku.
ova izgleda kao slika neba u koju je slučajno uletio neki VTS

Cutac

Prèkaroš
Znam, loše je osvjetljenje, nebo je mutno(moram staviti dužu ekspoziciju, a puhalo je pa su se oblaci "zamuljali").
Loša lokacija i objektiv koji nije baš namijenjen za noćnu fotografiju i eto...

mengela

Well-known member
Donator foruma
Bili pustio nekoj oskudno odjevenoj teti da ti se nasloni na auto za kalendar? moze zgrebat lak neki SM outfit... cist marketinsko pitanje...

Milosh

Test
Meni sve fotke u tvojoj temi izgledaju kao da je auto slučajno uletilo i da nije glavni dio fotke. To je što se tiče kompozicije a što se tiče ekspozicije i obrade ok su mi fotke.

Razumijem se u fotografiju, ako smijem tako nešto reći, pa ti govorim dobronamjerno i sa nekim iskustvom. ;)

Ali to je vjerovatno tvoj stil, i to mi je ok, samo nije baš blizu klasičnim načinima komponiranja fotografija.

Na vrh