Odušak parovodne cijevi kojom se, iz jedne (od dvije) HEP-ove toplane u ZG, toplinskom energijom opskrbljuju zgrade. Ima ih diljem grada. Negdje su odušci izvedeni kao šahtovi, pa se iz njih dimi. Ljudi često misle da je to kanalizacija, ali nije. Krivo piše. To nisu Donje Svetice, nego Vukovarska.U Zagrebu, u ulici Donje Svetice, na više mjesta sam vidio cijevi visine cca 1.5 m čiji kraj je savijen prema dole, i iz njih izlazi para. Od čega je to tačno, odakle je ta para?
Živi sa sramotomJedno pitanje, moze li se nick na forumu menjati?
Hvala Franz, pretpostavio sam da je nešto tako.Odušak parovodne cijevi kojom se, iz jedne (od dvije) HEP-ove toplane u ZG, toplinskom energijom opskrbljuju zgrade. Ima ih diljem grada. Negdje su odušci izvedeni kao šahtovi, pa se iz njih dimi. Ljudi često misle da je to kanalizacija, ali nije. Krivo piše. To nisu Donje Svetice, nego Vukovarska.
Do isteka zaliha ce ga prodavat..ja danas ulio di vrhaDanas čujem da je INA rekla da više neće prodavati premium benzin, jel to istina?
Znači država im je ograničila max cijenu na mjesec dana, a oni su odlučili najjeftinija goriva dignuti na tu max cijenu. Tim potezom nemaju mjesta za dignuti cijene za premium goriva, pa će ih prodavati po istim cijenama dok ga imaju na stanju. Nove količine premium goriva neće naručivati dok su cijene fiksirane.Danas čujem da je INA rekla da više neće prodavati premium benzin, jel to istina?
Ma ne vjerujem da će to potrajati, natankaj sad i vjerovatno si miran. Možda još kanister dva za svaki slučaj. A možeš i preko grane po tankI šta da ja radim sa autom koji ima mapu složenu za 100 oktana, a na 95 ide u polu safe mod?
Tak ak nastavi, onda mogu komotno obustaviti turbo projekt također...
Da ne bi, ostaje original do krajaSlozi mapu za 95 oktana
Ma jok, u prosjeku ga tankam svakih 45-50 dana, nema mi smisla jer ima oko 40 litara u njemu sada.natankaj sad i vjerovatno si miran
Neka, i sam mogu umiješati česmovaču u 95-icuA možeš i preko grane po tank
Danas čujem da je INA rekla da više neće prodavati premium benzin, jel to istina?