Tanaja
"Max. utegnut za vozit"
Jesi imao jake simptome?Neću jer imam antitijela. Da nemam, bih, ali ovako nema smisla. Još ću samo komplikacije navući.
Jesi imao jake simptome?Neću jer imam antitijela. Da nemam, bih, ali ovako nema smisla. Još ću samo komplikacije navući.
Apsolutno se slazem ali jednostavno se ljudima nasilno oduzima taj izbor i forsira se cijepljenje a ja se dam kladit da bar pola cijepljenih vec ima antitijela od prehodane korone ali nikome ne pada na pamet da to provjeri prije cijepljenja i da tu cinjenicu stavi u isti zakonski okvir i povlastice koje imaju cijepljeni.Mislim da nema bolje zaštite od prirodnog stečenog imuniteta, odnosno, antitela.
Ja sam 50:50 za cijepiti se otkad je od korone umro lik, generacija iz škole. Jbg. Isto godište. Nepušač, zdrav. Dotad sam mislio da je to bezveze, jer bio sam u kontaktu s ljudima koji su imali tad koronu, žena imala, djeca, ja ništa. Ni simptoma ni antitijela. Vrag zna.Apsolutno se slazem ali jednostavno se ljudima nasilno oduzima taj izbor i forsira se cijepljenje a ja se dam kladit da bar pola cijepljenih vec ima antitijela
To je najhebeniji dio priče. Kao ruski rulet.A nema tu pravila.
To je istina. Glupo je kao pun q nelogičnosti otkad je ovo počelo.ali ovaj apsurd da se antitijela ne priznaju ako nisu razvijena radi cjepiva je idiotizam prve klase.
Nakon godinu dana vidimo da je šansa manja. Kao što smo rekli, to je kako kome. Meni je isto čudno da su žena i djeca imali simptome, ja ništa. Šta me čeka u idućoj "iteraciji" zaraze, vrag zna. Kažem, lik od 33 godine je umro. Isto bio aktivan sporatš i vitalan. To je kako kome, a nayebenije je šta ne znaš u kojoj si skupini dok se ne zaraziš.i poslije vakcinacije mozes se zaraziti i umrijeti.Pa zasto onda da to radim?
Isto ko gripa, virus svake godine drugačiji, cjepivo se prilagodi. Tko se cijepi, možda ima reakciju, možda nema, tko ne, možda se zarazi, možda ne. Tko se zarazi možda umre, možda ne. I tak...idućoj "iteraciji" zaraze
Ja sam uzeo prvu dozu u petak i na njoj ću i ostati. Drugi mi samo mrtvome mogu ušpricati. Drugi dan osim bolnog uboda sam se osjećao kao da sam na leđa skočio. Stezanje u glavi, trnci, hladne noge, preskakanje srca. Nakon toga sam naletio nakon toga na jednu stranu na FB di je preko 25.000 odgovora ljudi koji su tvrđe na*ebali nakon cijepljenja. Od moždanih do srčanih udara nakon dva tjedna. Navodno dva tjedna treba za one koji će razvit krvne ugruške da ih razviju. Ja ću idući petak preventivno izvaditi krv da vidim kakvo mi je stanje sa crvenim krvnim zrncima. Sad mi je i žao što sam se cijepio. ali kažu da je najebenije nakon druge doze. od nje ništa. Prva doza i ikakva zaštita je bolje nego nikakva zaštitaJa i žena se cjepili.
Koka rece:kako koJa sam uzeo prvu dozu u petak i na njoj ću i ostati. Drugi mi samo mrtvome mogu ušpricati. Drugi dan osim bolnog uboda sam se osjećao kao da sam na leđa skočio. Stezanje u glavi, trnci, hladne noge, preskakanje srca. Nakon toga sam naletio nakon toga na jednu stranu na FB di je preko 25.000 odgovora ljudi koji su tvrđe na*ebali nakon cijepljenja. Od moždanih do srčanih udara nakon dva tjedna. Navodno dva tjedna treba za one koji će razvit krvne ugruške da ih razviju. Ja ću idući petak preventivno izvaditi krv da vidim kakvo mi je stanje sa crvenim krvnim zrncima. Sad mi je i žao što sam se cijepio. ali kažu da je najebenije nakon druge doze. od nje ništa. Prva doza i ikakva zaštita je bolje nego nikakva zaštita