Zdravo Zivo moji forumasi,ljubi vas deda Charllie,vidim nije me bilo preko 7 mjeseci ovdje svama
.Sta ces luda vremena pa se trazi istina,non stop sam po bespucima interneta.
Citam i nevjerujem,izgleda da se piknulo pola foruma, pa ljudi moji jel to moguce.... kazao je jednom zgodom Delic.
Stvarno ima mnogo,mnogo, preplasenih i pogubljenih ljudi,moj savjet ne budite ludi,trazite istinu jer cete je naci.
Ovo sve je PLANDEMIJA i nema opasnosti,truju nas zlotvori na sve nacine,hranom,vodom,chemal trailisima(avionima)cjepivima,testovima,maskama...
.Al nece im proci,polako se stvara kriticna masa i ljudi se bude pa pjevam...more se pjeni jeebe se meni.Jos uvijek se borim u Austriji,ovi su ludi a davno sam upozoravao kolega da nastupa fasizam,sada se cude i pitaju.
Ne nosim maske ni u Billi,Hoferu,Banci,lokalnoj Apoteci i nemam problema,niti u SLO ni u Horvatistanu.U Dubrovackoj bolnici 25.10 ove g.doveo sam majku na snimanje gipsa,takodjer brez maske i niko me ni priupita za nju a naknadno je palo i obavezno kupanje,voda taman,brez guzva u vodi
.
Imam i video o tome na mojem FB profilu,ma ima ih vise,iz apoteke u SLO,AT kao i soping centra Seiersberg
Nebojte se,ovo ludilo ce proci al nedajte se,probudite nas Slavenski ponos,ja hrabro ,glasno i jasno branim svoj stav i misljenje a to mi garantiraju Ustav imnoge medjunarodne konvencije a prije svega Zakoni Majke Prirode(nazovimo ih tako). Ima ljudi koji mi se podsmjehuju,no sve manje te polako prelaze na moju stranu,stranu istine i vlastite VOLJE.
Ne zaboravite,nitko nema pravo da vam sputava SLOBODNU VOLJU,onaj koji to cini sam sebe kaznjava,KARMA je velika.
Evo za sada toliko,ma javit cu se ja opet da vam podignem moral i volju,jos jednom NEBOJTE SE sve vas voli vas Charllie.