Je li to Urša?Kaj ćemo na kraju imati voditeljice u toplessu da bi neka emisija bila gledljiva??
Ima neki link ili naziv za ove podmetače?Imam problem sa novom mašinom za veš, da povremeno šeta po kupatilu, oce napolje. Nema sta joj nisam radio, i na kraju narucim iz Kine ove adaptere. Stvarno rade, ne šeta više, i vibracije su bar 50% manjePogledajte privitak 4425Pogledajte privitak 4426 . Mozda nekome pomogne
Ako ti mašina za robu nije "u vagi", oće plesati. Jesi ispita ravninu libelom? Ako je u vagi, ne valja mašina. Ja sam kupio Gorenje neki svemirski model sa svim čudima i mašina je skala. Zvao servis, odnili mašinu i donili novu zapakiranu. Ne skače.Imam problem sa novom mašinom za veš
ima u pevexu ovih antivibro gumenih podloških, nekih 60-70 kn / komda povremeno šeta po kupatilu, oce napolje. Nema sta joj nisam radio,
To samo govori koji je moment u pitanju kad toliku težinu zavrti.čudi me da je i mogla, jer je prazna oko 70kg teska
Nije ta mašina dobra.Moja prethodna, i pre nje, i jos jedna pre nje, namestena prvi dan. Pomerale se nisu, ova bi po komšiluku da ide
Nećeš se cijepiti?Ako netko prati, jel ima govora da će serološki nalaz antitijela postati važeći? Jer ne mogu na dernek u tvornicu jer nisam cijepljen.
Pogledajte privitak 4445
Hvala. Nisam vidio ranije. Slabo i gledam TV. Zadnji put sam je vidio možda negdje na proljeće.Evo 'noge' za jednog našeg člana
Inače ide live, pa nek prebaci, ja ne mogu slušat Batifjaku kako pjeva, sve da je Sharon Stone voditeljica
Pogledajte privitak 4415