Općenita iskustva s kvalitetom i vrstom guma

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

ante66

Active member
bolje ili gore, ne znam
Kazu da su bolje , srednja guma, dobra cijena(trenutno 380 komad ).Iako za kisu nisu savrsene.Obe Miselinke su mi pukle sa strane jer je bocna strana meksa.Ove su bar sa boka cvrsce.(visina 45 definitivno nije za Picassa)

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Sad si me sjetio sa C3P i lošim gumama... baš od jučer prekjučer stigo friški video.

[ame]http://www.liveleak.com/view?i=fa2_1452380143[/ame]

Pamet u glavu i drž se ograničenja

goranpo

Member
Ja sam bio prisutan kod vulkanizera kad je frajer telefonom zvao i tražio zimske gume za neki tip mercedesa, uglavnom 17-ice su bile u pitanju i kupac je tražio gume do 400 kuna, na kraju je toliko rasturio vulkanizera da mu je ovaj na kraju agresivno rekao "kupio si mercedesa a gume bi da koštaju kao za punta, najbolje onda parkiraj auto u garažu do proljeća jer tko će ti popraviti auto kad se razbiješ negdje" :-D

vborovic

C5 modifikator
Je, to je problem kada sa 17" kotačima cijena dosta skaču, do 16" su relativno proporcionalne razlike u cijeni ... barem što se tiče "standardnih" dimenzija gume

Krky

Lakerski profesionalac
Ja sam svoje Trayalke prodao, na Zmixov zahtjev, i to na hvar, za 100kn skuplje nego ih platio :D a vozio ih zimu i mijesec druge zime :D pa sam skužil da su nakon 15 iljada plastikanerice :D

ante66

Active member
Budem vam rekao iskustva-synersis.Po srpskim u eu forumima kazu da su gume solidne , da se brzo trose ( znaci nisu plasticne), izuzetno zadovoljni su vlasnici tezih auta( C3P-1400 kg).A to drzanje na kisi mi je jasno vec iz oblika sare gume.90 % vremena vozim ljeti po suhom.Jedna stvar mije dop... kod Pilot Exallto , moram pazit na cesticama gdje ljeti vozim gdje cu parkirat , ima li rupica na cesti....,Dvije gume razrezat sa boka u 2,5 godina je malo previse :(

Krky

Lakerski profesionalac
Gle svaka nova guma ti bude dobra i po mokrom i po suhom, kad ona odvozi 10 do 20 iljada onda dolazi pravo lice te gume do izražaja, ja volim jako eksperimentirati sa novim ljetnim gumama, i imam jako pozitivna iskustva, puno se vozim, pogotovo po ljeti, isprobao sam tri četri tih novopečenih proizvođača koji se bore na tržištu sa velikom konkurencijom, i daju sve od sebe kako bi napravili dobru gumu a za jako male pare..
Sa sigurnošču bi ti mogao preporučiti Minervu EmiZero HP, daleko bolja guma po kritikama media od Tigra, ja ju imam u dimenziji 205/40/17 i pozitivno sam se iznenadio, tak da ju budem i ovu ljetnu sezonu ostavil gore, a da nebi bio zadovoljan sa njom, na njuškalu bi otišle sad u prolječe za 350kn po komadu ko metak.. proguglaj si tu gumu, ima na netu poprilično informacija..
ako bi ju kupio, a da poslije nebi bio sa njom zadovoljan, ja ti odmah dam te pare koje si ti dao za njih..
najbolje ti ih je kupovat u SL kod Bartog.si imaju 25 trgovina po SL, mislim da ti je u Dobovi najbliže, godinu dana je garancija na gume, u mojoj dimenziji košta jedna 38€ 288kn smiješno.. :D
Minerva EmiZero HP ti je tako reč na izgled identična Goodiyeru EfficientGrip..

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh