Gle svaka nova guma ti bude dobra i po mokrom i po suhom, kad ona odvozi 10 do 20 iljada onda dolazi pravo lice te gume do izražaja, ja volim jako eksperimentirati sa novim ljetnim gumama, i imam jako pozitivna iskustva, puno se vozim, pogotovo po ljeti, isprobao sam tri četri tih novopečenih proizvođača koji se bore na tržištu sa velikom konkurencijom, i daju sve od sebe kako bi napravili dobru gumu a za jako male pare..
Sa sigurnošču bi ti mogao preporučiti Minervu EmiZero HP, daleko bolja guma po kritikama media od Tigra, ja ju imam u dimenziji 205/40/17 i pozitivno sam se iznenadio, tak da ju budem i ovu ljetnu sezonu ostavil gore, a da nebi bio zadovoljan sa njom, na njuškalu bi otišle sad u prolječe za 350kn po komadu ko metak.. proguglaj si tu gumu, ima na netu poprilično informacija..
ako bi ju kupio, a da poslije nebi bio sa njom zadovoljan, ja ti odmah dam te pare koje si ti dao za njih..
najbolje ti ih je kupovat u SL kod Bartog.si imaju 25 trgovina po SL, mislim da ti je u Dobovi najbliže, godinu dana je garancija na gume, u mojoj dimenziji košta jedna 38€ 288kn smiješno..
Minerva EmiZero HP ti je tako reč na izgled identična Goodiyeru EfficientGrip..