Općenita iskustva s novim C4

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

prignis

New member
jaoooo sto ste me napali......:boks::boks::

ma ne zalim se ja uopce i zadovoljan sam, to mi je super u usporedbi sa proslim autom. komentiram zato sto kod kupnje auta mi je receno da salonski testni ide ispod 9 lit i da to mogu ocekivati nakon 5000 km. nekidan je bio sedmodnevni test na autoportal.hr i njima je trosio u gradu ispod 9, kombinirano 7.5.

peace:wub:
Mirovna ponuda prihvaćena:grin::grin:

ledolomac

New member
Dugotrajnom čekanju je kraj.Danas se ukazala neman/shark/.Preuzet u popodnevnim satima.Auto izgleda otmjeno i gospodski.Užitak ga je voziti.Prezadovoljan s njim za sada.Dojmia se svakog tko ga je vidio, poznanike, rodbinu i susjede.

Matija

New member
Èestitam! :prijatelj: :prijatelj: :prijatelj: :prijatelj: :prijatelj: :prijatelj: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:

Sad ovih dana fotoaparat u ruke i slike na forum! :cool:

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Èestitke i od mene:prijatelj::prijatelj::prijatelj:

I ko što Matija veli-cekamo slke i prve detaljnije utiske:D:D

hjuzbas1

New member
Dugotrajnom čekanju je kraj.Danas se ukazala neman/shark/.Preuzet u popodnevnim satima.Auto izgleda otmjeno i gospodski.Užitak ga je voziti.Prezadovoljan s njim za sada.Dojmia se svakog tko ga je vidio, poznanike, rodbinu i susjede.
Vidiš, a ja ga još nisam dobio....al bit će slijedeći tjedan, obećali su. Jel mjenjač precizniji od 5-brzinskog? Kako ide auto? Sve čestitke i naravno slike što prije:)

darekb

New member

Èestitam na novom ljubimcu!:hello::hello::hello::hello::hello::hello:
Očekujemo iscrpne i slikama popraćene recenzije!;)

prignis

New member
Svaka čast, čestitam! I uživaj nakon dugog čekanja...;)

Par Excellence

New member
Èestitam i puno sretnim kilometara :D

Moj navodno dolazi između 2. i 8. svibnja. Tko će dočekat.

ledolomac

New member
Hvala svima na čestitkama i dobrim željama.Malo izazivam ljubomoru kod susjedstva.Napravio sto km i potrošnja je prema kompu 6,5 litara. U fazi sam studiranja priručnika i istraživanja i igranju sa opcijama koje je moguće aktivirati. Boja mu je prekrasna i odlično mu stoji naročito još sa aluminiskim felgama. Puno je ljepši uživo nego na slikama. Pogodio sam sa cijelom opemom i motorom,Super sam zadovoljan i nije mi žao niti jedne kune.Ovjes mi je odličan, malo tvrđi nego kod prijašnjih modela a opet udoban i ne osjećaš neravnine i rupe.Motor je tih i ne čuje se kad su zatvoreni prozori pa i zaboravim u kojoj sam brzini jer jednako ide u svakoj a nema buke. Kad sam ga preuzeo u vožnji mi je škljocala centralna brava koja je iznutra zatvarala vrata/sigurnosna opcija/, pa iako bi otključao vrata to se je ponavljalo.Naknadno sam tek vidio kako je istu moguće isključiti.Za sada toliko.Biti će slika i još dojmova.Imam razumjevanja za sve vas koji čekate svoja auta.Sve sam i sam iskusio. Nadam se da će i vašem čekanju doći brzo kraj.
P.S.Meni mjenjač nije loš,hodovi su točno kako trebaju biti niti dugi niti kratki.Osjeća se nerazrađenost, ali mjenjač je precizan i šaltanje je lagano. Šest brzina je odlična stvar, rasterećuje motor i drago mi je što sam uzeo ovu opciju. Ipak to je obiteljski auto iako ima i sportskog izgleda pa ga tako i treba ocjenjivati

Posljednje uređivanje:

ledolomac

New member
Ubacio par sličica u garažu. Prešao oko 250 km.Prosječna potrošnja 6,4 litre.Za sada superzadovoljan s autom.Jedino prtljažnik treba malo jače zatvarati jer ako ostane na prvom zubu računalo signalizira da je otvoren ili se centralna brava pritiskom na daljinski ne želi zaključati dok se prtljažnik ne zatvori.Auto je udobno, brzo i nečujno.Vozim ga bez forsiranja, točno kako i i samo auto traži jer mi se rijetko pokazuje strijelica za promjenu brzine. P arkirni senzori su prva liga, olakšava život i komociju kod parkiranja i okretanja.Super, super stvar.Šteta što nema i prednje jer mi je ulica dosta uska i često se mimoilazimo uz zidove pa bi dobro došli.Postoje u dodatnoj opremi pa ću razmisliti o ugradnji ako postoji priprema, jer ne dolazi u obzir da raskopajem auto.

Rok

New member
Ledolomac svaka čast na autu.To je HDi 112,jel tako?

Jel zna netko zašto se na citroenovoj stranici na konfiguratoru nemože više izabrati siva shark boja?

ledolomac

New member
Ledolomac svaka čast na autu.To je HDi 112,jel tako?

Jel zna netko zašto se na citroenovoj stranici na konfiguratoru nemože više izabrati siva shark boja?
Da 112 ks sa šest brzina. Motor je odličan a i mjenjač mi se sviđa.

hjuzbas1

New member
Evo, i meni je stigao hdi, seduction, 112ks, i samo mogu reć da sam prezadovoljan. Još moram pohvatat sve kojekakve automatske funkcije, više su mi oči na displejima nego na cesti. Motor baš voli ležernu vožnju, a strelice za promjenu brzina se pali kao da je autobus u pitanju, na skroz niskim okretajima. Mjenjač dobar, ali vozio sam aute te klase i sa boljima. Za sad toliko.

ledolomac

New member
Èestitam i puno sreće s autom.Bez obzira na različita mišljenja nemoj ga forsirati prvih 1000 km dok se ne razradi.Njemu je moment i najjači čini mi se nešto ispod 2000 okretaja pa i nije čudno što traži veću brzinu jer auto jednako i sa lakoćom ubrzava na tim okretajima a potrošnja mu je najmanja.Kompjuter proračuna koji stupanj prijenosa mu je najadekvatniji, za najekonomičniju vožnju.Jedino uz brdo zna tražiti višu brzinu kad i nije uputno ali se odmah korigira i izgasi.Meni je prosjek potrošnje na 350 km 6,4 litre, prema kompu.I na cincilator sam se registrirao pa ću moći pratiti i realnu potrošnju prema količni ulivenog goriva i broju prijeđenih kilometara.Auto i motor je odličan i iskreno mislim da smo pogodili s ovim motorom.Èak mi se i sviđa mjenjač sa onom laganom tvrdoćom.Mislim da će mi to i nedostajati kad se mjenjač razradi. Zgodna mi je i okrugla glava mjenjača tako da ga možeš prihvatiti na razne zgodne načine./između dva prsta/.Mislim da znaš da se ovi auti nikada ne forsiraju s hladnim motorima odnosno da nakon žešće vožnje malo prije odredišta se vozi umjereno i da se pričeka dva ti minuta kad se stane prije nego se motorugasi.Ovo napominjem samo opreza radi jer vjerujem da to i sam znaš.Kod tebe je isto shark boja?? Kako je Rok primjetio nema je više na konfiguratoru.

Olaf

New member
ma novi C4 je zmaj...ja svaki dan slinim za njim pogotovo Babylon boja...uhh...ali nazalost necu ga uzet, a da uzimam isao bi ipak 2.0 hdi ;)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh