Marko
Well-known member
Kupi novi i BTK!da nije neki q... pa ti misli
Kupi novi i BTK!da nije neki q... pa ti misli
ne isplati se. taj auto bi trebao biti povoljniji 25% od novog. znači trebao bi koštati oko 80 000našla sam u oglasu da se prodaje c4 attraction 1.6hdi 92ks, metalic boja mp3..
ima 5 mjeseci, prodaje se za 100000kn.
gledala sam novi takav koji dođe oko 115000kn.
da li se isplati kupiti star 5 mjeseci s 8000km ili novi?
ako je auto na firmu ne plača 5%plaćaš i 5 %
Nije pretjerao. Dapače, posve je u pravu.Mislim da si pretjerao kada si rekao da je cijena za takav auto 80000kn. To je 35000kn manje za 5 mjeseci
Jedan od najbitnijih elemenata kod kupovine auta! Kako se auto razradi!kako je vožen i tko ga je sve vozio u tih 8tkm,
Točno, sve to stoji.Sad, ti procjeni koliko je zaista ta kupnja isplativa. Razmisli pri tome također zbog čega je auto kupljen, odnosno zbog čega se tako rano prodaje i, konačno, kako je vožen i tko ga je sve vozio u tih 8tkm, koliko navodiš da ima, uz grubu pretpostavku da zaista ima "samo" osam tkm, jel...
je , je majstore ako ga dotični ima na firmu (što nigdje ne piše) , a ako ga KUPUJEŠ na firmu od osobe svejedno ide porez na promet ( i ja sam obrtnik ):hm:ako je auto na firmu ne plača 5%
I meni je počeo vući na lijevu stranu, ne znam možda je Olaf u pravu, ali na starom C4 sam imao isti problem pod jamstvom (prijeđenih par tisuća) pa su mi mijenjali amortizer i još nešto...Pozdrav ljud! novi sam clan pa reko nek i ja bacim koju pametnu, posto pratim temu o novom c4 od samog starta...dakle auto posjedujem vec mjesec i pol 1.6 hdi 92, crvena babylone, seduction...kako sam citao vidim da su i ostali imali problema sa rashladnom tekucinom motora malo se spusta malo se dize mijenja boje kao duga jednom sam otvorio haubu i bila je crvenkasta, pa zatim plava potom nekako blijedo roza, no cim se spusti do min sutradan se podigne do max kao da nista nije bilo posljednjih dana mi je sve u redu...no imam ja jedno drugo pitanje za strucnjake, od kad sam kupio auto on stalno vuce malo u lijevo, vozili ga vi 150,100,ili 50 kmh on zavlaci konstantno u lijevo bilo da se nalazim na autocesti, magistrali ili nekom prtenjaku...u početku sam kontao da to tako mora dok nesjedne na svoje mjesto no to se ne događa iako imam 5000km a on i dalje tako, nije to toliko osjetno da se mora volan stalno drzat sa rukama cvrsto i potezat prema desno...jednostavno kad ga se pusti auto ode u lijevo vidno i osjetno...ispricavam se na pomalo glupavom objasnjenju problema ali nemam drugih rijeci za opisat...