nemogu virovat! Svakim danom (čitaj postom) vidim koliko slično razmišljamo!!meni taj gumb služi ko bradavica na ženskoj sisi
jer je podatan za stisnuti i simetričan je sa ovim drugim gumbom BC-a
nadam se da ženska populacija foruma ovo ne čita...
:doh: Dečki, nađite si sobu...nemogu virovat! Svakim danom (čitaj postom) vidim koliko slično razmišljamo!!
dva tjedna ga nisam palio, od čega je zadnjih valjda deset dana bio potpuno zatrpan snijegom. potpuno zanemarivanje očistio ga, upalio je ko metak - odmah. htio sam brojati koliko sekundi će anlasovati, nisam ni stigao, znači <1s. a i Sava S3+ lijepo se drži po snijegu. zadovoljan kupac 1,6Hdi.
Odlično!Dakle, zamijenjen nosač motora koji je škripuckao. Mast se osušila pa valjda zato. Novi nema masti, suh i kao takav montiran. Više ne škripucka. RIJEŠENO.
nisi do kraja pomaknuo zub na bravi i zato je zablokirala...a na tom autu vrata nemozes otvorit da ne potrgas obloguNije mir dugo trajao. Nakon uspješnog otklona škripanja nosača motora dogodio se novi moment. Ne mogu otvoriti zadnja desna vrata. Kvaka ne šteka, nema osjetnih problema, no ne ide. Najgore je što ne mogu niti iznutra jer sam na početku blokirao otvaranje vrata iznutra zbog klinaca . Valjda je i kvaka u garanciji
hm..ja ima 1.6 HDI 90ks i potrosnja mi je jos uvijek 6.4 l..svaki dan ista ruta vrtic-posao-vrtic.posao maximalno zanimljiv raspored ima tu jos svasta,ali potrosnja ne rasteBlack Jack: Pregled postova
Dali je Vam u zadnjih 15 dana od kad je ova zima krenula podiguta potošnja ???
dakle ima 1.6 hdi i potrošnja mi je skočila sa 6.5 na 8.5 do 10 ista ruta vožnje i ista noga ga vozi....molim mišljenje
Gle! dobiti ces razna misljenja tu,ali ti si najvazniji u toj odluci..ja sam zadovoljan sa autom i nemam nikakvih problema..odi na test voznju,vidi,promisli i odluci se..Evo baš čitam forume i stvarno neznam što misliti... naime, planiram kupiti C4 hdi 90 ks, ali me malo brinu svi ti problemčići oko navedenog modela... nosači motora, brave, letve volana itd... molim Vas za savjet, dali iskreno ulaziti u to??
Pošto mislim kako je C4 već skoro 2 god na tržištu, nadam se da su ispravili sve te nedostatke, pošto bi ja svoj autić naručio iz proizvodnje i dobio ga u 5 mjesecu.
Molim Vas savjet.
THX!!!