Općenita iskustva s novim C4

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Matija

New member
Gužva, mislim da je sve ovo problem samo radi pokvarenog telefona. :palac-gore:

Sve što si ti rekao stoji i totalno si u pravu da osoba koja pravi puno km godišnje ne treba raditi servis svako malo. To smo negdje davno prežvakali u nekoj od tema. Mi pričamo o ljudima koji prave 15ak tisuća godišnje (koliki je naš prosjek) ili još i manje. Takvima (među kojima sam i ja) nikako nije preporučljivo praviti servis u intervalima dužim od 1 godine. :palac-gore:

gužva

New member
Gužva, mislim da je sve ovo problem samo radi pokvarenog telefona. :palac-gore:

Sve što si ti rekao stoji i totalno si u pravu da osoba koja pravi puno km godišnje ne treba raditi servis svako malo. To smo negdje davno prežvakali u nekoj od tema. Mi pričamo o ljudima koji prave 15ak tisuća godišnje (koliki je naš prosjek) ili još i manje. Takvima (među kojima sam i ja) nikako nije preporučljivo praviti servis u intervalima dužim od 1 godine. :palac-gore:
Pa to i kažem, isto tako i visoke cijene ovlaštenih servisa su suvišne onog trena kad prođe garancija, možeš danas za 300-500 kn napraviti redovni servis sa filterima.

Blackking

Kralj
Fakat banana.. :hm:

Javi sto je na kraju otislo..
Evo me, bio malo na moru prije ovog Nevremena :) ... no bio sam i na servisu .. sobzirom da nisam stigao ići u svoj servis .. išao sam opet u automehaniku - jankomir ... no ovaju puta su me obradovali, gospodična me ljepo primila .. uzeli mi auto i probali .. nešto je i treslo ... a i lupkalo ... što je treslo je bila felga .. najme nekim čudom je udarena ... moguče da mi je netko kresnuo na parkingu ili negdje sam jače preletio pa mi je zeznulo špur ... napravili mi špur i ništa nisu naplatili ... a za lupkanje ... nekim čudom ... nakon toga se ništa nečuje ... ali ipak su mi naručili nekakvu mast još da mi podmažu što treba ... vjerojatno spone ... ne znam točno...

knez-bj

New member
Kak to misliš nakon štelanja špura se i felga "popravila"? Ili je savinuta ili nije. Baš mi nije jasno da zbog jednog udarca u kojem ništa nije felgi da je odmah trebalo štelati špur, pa onda bi na 95% auta bio špur neispravan s obzirom kakve su naše ceste.

Ciki vts

New member
Da, istina... spurom se felga ne moze izravnati... mora da je nesto drugo bilo u igri...

Ali me najvise cudi cim se prijavi nekako skripanje, lupkanje ili sl da se to odmah namaze sa masti i problem rijesen :D :D

Blackking

Kralj
Kak to misliš nakon štelanja špura se i felga "popravila"? Ili je savinuta ili nije. Baš mi nije jasno da zbog jednog udarca u kojem ništa nije felgi da je odmah trebalo štelati špur, pa onda bi na 95% auta bio špur neispravan s obzirom kakve su naše ceste.
Nemam pojma... meni je objašnjeno da mi je felga kresnuta i da mi je radi toga auto treso, špur su napravili.... nisu naplatili (pohvalno) ...vjerojatno mi je uteg otpo ili nešto na felgi... nevidim drugi razlog zašto bi treslo ... no nebitno .. uglavnom više ne trese .... a i ne lupa ... ostalo sve 5 :D :cool:

kmee

New member
Pozdrav društvo, evo da se i ja pohvalim... Prošli tjedan je stigao c4 medveščak, 92 ks hdi, sa panoramskim krovom i bluetoothom u paketu, preeeedobar auto, ja i supruga smo prezadovoljni, savršeno tih, ugodan, krov je pravo oduševljenje, isto kao i bluetooth, potrošnja na dosadašnjih 700 km uglavnom grada je 5,5 litara što je savršeno. Sve pohvale citroenu i automehanici, citrać nam je došao za mjesec i pol od narudžbe.
Pozz...

Matija

New member
Da, istina... spurom se felga ne moze izravnati... mora da je nesto drugo bilo u igri...

Ali me najvise cudi cim se prijavi nekako skripanje, lupkanje ili sl da se to odmah namaze sa masti i problem rijesen :D :D
Onaj famozni nosač motora skroz škripi. ROFL Očigledno da je jedini popravak toga podmazivanje. Èim se motor lateralno mrda, škripi. :doh:

ZVAJ

Skoro zreo
Onaj famozni nosač motora skroz škripi. Očigledno da je jedini popravak toga podmazivanje. Èim se motor lateralno mrda, škripi.
Jel to i tebi ponovo nosač škripucka ?? Èini mi se da kod mene ima ponovo povremenog škripuckanja...

radojkta

Member
Otkad čitam o tom nosaču(možda umišljam)ali kad krećem čuje se neki sitni klik kod motora!Sad ne znam jel to isto kod mene!I još me muči šta po i ne baš velikim rupama zadnja osovina dosta lupa a toliko sam se naslušao o francuskoj udobnosti!

ZVAJ

Skoro zreo
I još me muči šta po i ne baš velikim rupama zadnja osovina dosta lupa a toliko sam se naslušao o francuskoj udobnosti!
Prije nego zamijeniš zadnju osovinu :) skini zadnji točak i provjeri plastičnu oblogu da li se klimata i lupka. Oni držači se mogu lijepo rukom dotegnuti. Ja to radim povremeno i nema zvrndanja odozada....

tko maže taj i vozi
To je i moj dedo govorio i ovijek je u kompletu imao jednu malu kanticu sa uljem....
Naš citro vraća nas u mladost, jupiii !

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh