Na C4 kod određenih modela također postoji funkcija koja spušta ogledala prema dolje da bih bolje vidio kad ideš u rikverc . a radi se tako da se auto ubaci u rikverc i onda poštimaš ljevo i desno ogledalo u položaj koji ti je najbolji za vožnju u rikverc i on taj položaj memoriše onda ga vratiš u prvu te to isto napraviš i onda on sam u buduće spušta i diže ogledalo ovisno o visno ideš li naprjed ili nazad. također kod c4 koji ima ovu opciju ima i opciju da pamti dva položaja ogledala za vožnju naprjed to ide u paketu sa elektro sjedalima i ima dva gumba za zapamtiti sjedala za vozača 1 i vozača dva te pritiskom na to dugme podešava sjedalo u memorirani položaj a također i ogledala.zapravo nisam nikad niti čuo za takvo što na bilo kojem modelu automobila.
Imao takvu opciju na prethodnoj Xsari (sjedala sa tkaninom i grijanje, serijski), fenomenalna stvar za po zimi.Od tih grijanja jedino mi nekad zafali grijanje volana, ali sjedala mi nema smisla. Barem tkaninu
Možeš ti i naknadno ugraditi, nije čak ni preskupo ... nabaviš namjenske grijače, oslobodniš sjedeću površinu, ubaciš unutra i ugradiš regulator negdje na sjedalo i to je to ... možeš čak i originalnu elektroniku/grijače nabaviti, rabljeno ... ili i cijelo sjedalo promijeniti ...Mislio sam da grijanje ide samo u kombinaciji sa kožom, ovo sa tkaninom je sjajno. To bi svakako volio imati.
Ne možeš imati veći ekran (i u boji) bez navigacije ... ako si na to mislio pod "prvo" ...eventualno jednog dana promijeniti središnji display ili ugraditi i navigaciju (iako mislim da zbog cijene bi radije ono prvo)
Imaju kataloge i ako su im na stanju možeš ih dobiti ali su univerzalni za sve tri opreme na autu. a stvar je da recimo nešto možeš dodatno ugraditi ako imaš npr. auto klimu ako je pak ručna onda ne može. jer se neki paketi opreme vežu i ćine uz neki dodatak treču mogučnost. u katalogu češ vidjeti sve što može imati taj auto ali se ne može u svaki nakndno ugraditi več samo u neke ovisno o trenutnoj opremi.Ne znam jel postoji mogucnost dobiti od servisa nekakav katalog ili cijenik
nije ali ima dosta toga vezano uz razne stvari vezano npr za grijana sjedala koja također imaš u katalogu. izbore ekara retrovzora itd. i ne samo katalog dodatne opreme več cijeli katalog za c5 gdje je i dosta opširno opisano koji auto što ima ovisno o opremi i koji se tip opreme veže uz drugi.nije u katalozima dodatne opreme koje spominješ