Općenita iskustva sa C5 II

Pavel

Lepi™
Ne možeš imati veći ekran (i u boji) bez navigacije ... ako si na to mislio pod "prvo" ...
Ne, ne. Mislio sam da ću ići na izmjenu onog običnog displaya u narančastoj boji. Mislio sam da je navigacija samo promjena plastike i ekrana (ne treba mi navigacija, ja taj izraz univerzalno koristim za zaslon u boji). Ja bi samo radio s ekranom u boji, ne treba mi sama navigacija kao takva ali moram sve u paketu ako hoću. Problem je što to nije samo staviti ekran, nego je tu i radio i instalacije, sve mora van jer nije kompatibilno a to čak i da pregrmim iznos, je po meni ipak previše zafrkancije.

Pavel

Lepi™
Znam, to je bilo jedno od prvih pitanja u mojoj temi i svjestan sam toga. Samo sam to naveo kao razlog zašto sam odustao od tog plana. Ne želim kopat po čitavoj ploči, neka njega ovako. :grin:

Spawn

Well-known member
Ne ide li ekran u boji zajedno s uređajem i to je to? GPS antena mu cak nije bitna. Recimo rneg uredaj s pripadajucim ekranom. Nasao sam ih par na ebay za cca 350-400usd komplet

vborovic

C5 modifikator
Nije tak jednostavno, pogotovo ak bi prelazio sa radija na nav, fali ti još 2 kabla koja se moraju rezati van iz postojećeg kablovinja na drugom autu (dio su cjelovitog kabla koji ide iza cijele konzole)

Spawn

Well-known member
Ovisiš o kvaliteti plastike, kod nekih se čuje kod nekih ne, ako baš patiš na to, dodatno polijepiti sa nekakvim ekstilnim trakama (3M ih ima) sa zadnje strane, kako bi ograničio hod plastike po okolnim dijelovima ... ako imaš vremena i volje, samo naprijed
Rastavio sam sredisnju konzolu ,i koliko sam shvatio nije problem u hodu plastike nego se sama plastika cuje. Uhvatio jednu stranu konzole gdje noge dodiruju i sama plastika konzole kad se uvija skripi/pucketa. Po meni jako lose za ovakvu klasu automobila.

Spawn

Well-known member
ne mozes dampirat jer je u komadu. Cuje se bas savijanje plastike a ne dodirivanje s drugom. Teskas od 100kg u zavoju nasloni nogu na konzolu i pucketa. To sam primjetio i na drugom C5

Spawn

Well-known member
Danas nešto pričam s prijateljem koji je dugo radio u Peugeotu u vezi zamasnjaka i on mi kaze da nemam zamasnjak. Dam mu VIN i kaze ti imas pravi automatik i nemas zamasnjak. Par puta sam procitao da ima ili dam ja nesto pomiješao. Any comment?

Na vrh