Hočeš nam reći kako je bilo kod Furlana ili da ja kažemujutro idem po njih,pa javim kak je bilo
Hvala Dalibore! Jasno mi je sad.zdeslav1967: fulda ecocontrol nije isto kaj i fulda ecocontrol HP? Jer imaju samo ove prve
HP je model iznad obicnog ecocontrola,
izvana su slične ali je HP guma za ozbiljnije aute većih dimenzija,
fulda je neka srednja klasa na razini firestona avona hankooa,
ali nađe se i koji isplativ i dobar model,
običan ecocontrol je za male gradske aute
pa uzmi sport bluresponse one su na mokrom ko ljepiloZa StreetResponse 2 kažu da je slaba na mokrome
Idem videti dal imajupa uzmi sport bluresponse one su na mokrom ko ljepilo
Isplati se očigledno. u RH se ne isplati više niti disatiZar još postoji računica za ići u SLO po gume otkad smo svi postali EU braća?
Naravno da češ proći ako treba idemo zajedno i vračamo one stare bejzbol palice u gepek čisto da vide da imamo svu opremu za testiranjejoš samo da u pon.prođem atest i mogu uživati u vožnji
da ona kupi prvo mjesto nekoliko godina, super samo je malo glasnija i to mene bode, nego majstori ajmo ako je neko imao iskustva sa ovim gumama molim repliku, teško da se odlučim između dunlop sport bluresponse i dunlop sport maxx rtvredestain sportrack5 i ima samo riječi hvale za nju.
to su gume za različite dimenzije, blueresponse ako je guma do širine 195, sport maxx rt ako je od 205teško da se odlučim između dunlop sport bluresponse i dunlop sport maxx rt
stavio bi vjerovanto 205/55 r16 obe imaju te dimezije s tem da sportmaxx počinje sa W razredom, sada me malo to kopka...to su gume za različite dimenzije, blueresponse ako je guma do širine 195, sport maxx rt ako je od 205