Prijedlozi i pitanja vezani za forum

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Predlažem otvaranje FB stranice citroenforum.hr-a, čisto kao posljednju opciju komunikacije među korisnicima u slučaju pada stranice....
Ako netko ima volje, može se i više sa njom napravit... Ali mislim da bi bilo najbitnije da imamo mjesto koje će uvijek biti online, i na kojem će barem biti obavijesti oko tehničkih problema ako ništa drugo.

Jer kad ovako rokne svako malo, uvjek si mislim da se neće vratit :D

Sale

cfh
Uredništvo foruma
Predlažem otvaranje FB stranice citroenforum.hr-a, čisto kao posljednju opciju komunikacije među korisnicima u slučaju pada stranice....
Ako netko ima volje, može se i više sa njom napravit... Ali mislim da bi bilo najbitnije da imamo mjesto koje će uvijek biti online, i na kojem će barem biti obavijesti oko tehničkih problema ako ništa drugo.

Jer kad ovako rokne svako malo, uvjek si mislim da se neće vratit :D
Viša sila! Ovo je obavijest koju smo primili od davatelja internetskih usluga:

Details are still coming in, but it looks like a major power outage happened in Milano some 3 hours ago.

Upravo sam i ja razmišljao o aktiviranju postojeće FB stranice baš za ovakve situacije.
https://www.facebook.com/pages/Citroenforumhr/178151835530226

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ja ne odlučujem, ali se slažem sa Makyem. Vidim da je mu je stranica dosta aktivna, sa respektabilnim brojevima...

Ako ta ''naša'' FB stranica nebi bila samo za hitne slučajeve, nego bi se redovno punila saadržajem, možemo očekivat samo povećanje članstva. Nadam se da će gazde odobrit :D

ZlatkoC4

Well-known member
Ja FB ne koristim niti ga želim koristiti. A i nebi dozvolio da se sa mojim podacima i sudjelovanja na citroen forumu stavlja na FB.
Treba samo postoječi forum ojaćati tehnološki.
A što pa dešava se da tu i tamo neki server ispadne, ponovno se podigne i sve ok.

Ne vidim razlog panike.

AX-ja

èudo jedno
ja nemam fb,dok je foruma ostajem tu.
a nadam se da cega bit.

ali za sve koji vole,zasto ne.
samo ne vidim poantu.
forum sluzi za druzenje,pricu,pomoc i brdo drugih stvari.
i sad to prebacivat na fb,onda forum gubi na tome.
ne vidim smisao.

Randy5

Active member
Na Facebook se nisam prijavljivao ni kad je Enter prestao izlaziti u tiskanom obliku pa se neću ni sad.Pratit ću vas i dalje na ovom forumu koji gotovo svakodnevno pogledam (kad imam pristup internetu), pa se nadam da ga nećete ugasiti.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ja FB ne koristim niti ga želim koristiti. A i nebi dozvolio da se sa mojim podacima i sudjelovanja na citroen forumu stavlja na FB.
Treba samo postoječi forum ojaćati tehnološki.
A što pa dešava se da tu i tamo neki server ispadne, ponovno se podigne i sve ok.

Ne vidim razlog panike.
Èemu panika? :D

Pa ni na koji način nebi tvoji podaci izašli na FB.

-znači bila bi to prvenstveno stvar informiranja o forumu... obavjesti o tehničkim smetnjama, održavanju, bilokakve hitnoće
-ako se ima volje (Maky), mogu se objavljivati neke vijesti i zanimljivosti vezane uz Citroen, možda pokoja slikica, video... - čisto da stranica bude aktivna i posluži kao reklama forumu .

Naravno da se ''privatni'' sadržaj sa foruma neće prenostiti, nema niti smisla... Šta je na forumu je tu, i koga više zanima će doć. Ta FB stranica bi bila samo fensi i lako dostupan link na sam forum.

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Nemam ni ja FB, ali koliko shvaćam, ni nije bilo riječi da bi se forum prebacivao na FB, već da bi se koristio isključivo kao informativni kanal o forumu, znači da se objasni ljudima kratkom objavom na tom FB u tim izvanrednim slučajevima kad je forum nedostupan.

Osobno smatram da se FB i forum ne mogu međusobno ni usporedit. FB je gomila nepreglednog, nesortiranog smeća, koje je nemoguće čak i pretraživati.
Forum je mala pretraživa i intimna zajednica.

Nema mjesta panci, neće nitko "seliti forum na fejzbuk". :)

Maky355

New member
Ljudi, ne znam čemu panika? Nitko nije spominjao preseljenje foruma na FB, nikakvo objavljivanje podataka i slično.

Što se mene tiče, stranica bi služila čisto za promociju foruma (Mnogo ljudi je na FB-u), možda platiti pokoji oglas, a i dosta forumaša ima FB, pa bi se mogle postavljati razne obavijesti o održavanju foruma i slično, a naravno i ovdje bi se postavljale. Po mojem mišljenju mogli bi dovuću dosta ljudi koji nisu čuli za forum.

Ako ste za, neka mi se admini jave u inbox da sredimo. :palacgore::euforija:

ZlatkoC4

Well-known member
Stvarno ne vidim što bih sa informacijom na FB da mi piše da je citroen forum nedostupan. Moželi tko napisati i do kad če biti nedostupan.?:confused:
A i tko može znati kada če se neka stranica srišiti. ?
Ako se radi o redovnom održavanju se obavjest o istom stavlja na forumu. I sve pet.

Zato u biti ne vidim neki razlog u navedenom prjedlogu. Ako netko želi promovirati CFH. To može svatko na svojoj stranici. I to je uredu. :D

Damaj

Active member
Ne koristim FB, ali ideja je odlična, treba što više promocije. Kod svih koji su protiv mislim da je tu u pitanju strah od nepoznatog.

ZlatkoC4

Well-known member
Ne koristim FB, ali ideja je odlična, treba što više promocije. Kod svih koji su protiv mislim da je tu u pitanju strah od nepoznatog.
O kakvom strahu ti prićaš pa FB se pokazao do sada da ima rupa i propusta i krađa podataka itd.

Nitko nije protiv da vi na svojim stranicama FB promovirate CFH.:D

Na vrh