O kakvom strahu ti prićaš pa FB se pokazao do sada da ima rupa i propusta i krađa podataka itd.
Nitko nije protiv da vi na svojim stranicama FB promovirate CFH.
Cijeli internet je jedna velika rupa i krađa podataka.
O kakvom strahu ti prićaš pa FB se pokazao do sada da ima rupa i propusta i krađa podataka itd.
Nitko nije protiv da vi na svojim stranicama FB promovirate CFH.
Administratori. Onaj tko vodi server ima uvid u ono što mi kao članovi ne vidimo. Meni nema veće frustracije nego kad hoću redovno otvoriti neku stranicu koju svakodnevno posjećujem, a vraća mi 404 ili error, popidim, a pogotovo što ne znam jel totalna kalvarija ili nešto bezazleno, pa će biti ponovo opet online.Stvarno ne vidim što bih sa informacijom na FB da mi piše da je citroen forum nedostupan. Moželi tko napisati i do kad če biti nedostupan.?
A i tko može znati kada če se neka stranica srišiti. ?
Dok dolje vidiš broj aktivnih korisnika, ispada da ovo više nije mali forum. Dobro je imati alternativni kanal komunikacije s članovima. Ono ko kad ti doma nestane struje, ne sjediš u mraku, nego ideš upalit svijeću dok struje ne dođe.Ako se radi o redovnom održavanju se obavjest o istom stavlja na forumu. I sve pet.
Krali ili ne samo je bio primjer da niti FB nije savršen isto se desi da ne radi da su serveri pali ili održavaju, pa bih nam onda trebala alternativa i za FB.Sa FB se mogu krasti podatci, a ovdje ne? :rofl:
Ovo se zove dobar prjedlog.alac-gore:Razmišljam da umjesto te FB stranice kao info kanala formiramo novu stranu i izdvojimo je na zasebni, besplatni server. Bila bi na poddomeni: blog.citroenforum.hr
Dok glavni štucne, da imamo pričuvno, uvijek dostupno rješenje. Uvjet je da bude besplatno, jer i ovo glavno jedva pokrivamo kroz donacije.
Ovo se zove konstruktivni prjedlog. Ovo bih moglo biti dobro za forum,:aplauz: vidječemo što kažu naša dva admina.Ako je admin ekipa zaniteresirana, ja bi možda mogao ponuditi free hosting na kvalitetnim i stabilnim serverima (nije firma u pitanju) ... javite mi prosječni mjesečni bandwidth na cijeloj domeni i koliko prostora trenutno forum zauzima, pa možda smislim/omogućim nešto ... full cPanel pristup omogućen, email adrese i ostalo prema potrebi/dogovoru
To bi bilo sexy, da. Diska i bandwidtha nema mnogo. Uz sve optimacije najvažniji kriterij je CPU i RAM. Zato se i vrtimo na nekom 'srednjom' VPS-u, jer shared hosting otpada. I susjedstvo VPS-a nam je važno; da nismo u društvu gaming servera, camfroga, p2p. i sl.Ako je admin ekipa zaniteresirana, ja bi možda mogao ponuditi free hosting na kvalitetnim i stabilnim serverima (nije firma u pitanju) ... javite mi prosječni mjesečni bandwidth na cijeloj domeni i koliko prostora trenutno forum zauzima, pa možda smislim/omogućim nešto ... full cPanel pristup omogućen, email adrese i ostalo prema potrebi/dogovoru