Krky
Lakerski profesionalac
:kava: đe goriadmini, modovi, ima koga?
prekidoše nas usred :zzz:
vidiš da :hmmm::hmmm:
:kava: đe goriadmini, modovi, ima koga?
što se ti uzrujavaš bez potrebe. Ne vidim ovdje nikakav razlog da modovi ili admin korigiraju neš.Moderatori na forumu, a niko ne reagira... pa ću i ovdje pitat
Hoće te li napravit išta u vezi sapunice na ovom oglasu?
Ma totalno nevažno, iako bih mogao postojati nekakav bonton da se prvenstveno predstaviš staviš neke slikice auta opise itd. pa tek onda prodaja.Nisam nigdje vidio u pravilima da je tako nešto zabranjeno, dal je ok ili nije, to je druga stvar ... ako se većina složi, ili barem admini, neka se promijene pravila, pa da se zna unaprijed dal bude moguće s 0 postova prodavat auto ili ne ... meni tak svejedno, čitam ono što me zanima, a hvala bogu ima pametnog saržaja na CFH-u da te druge stvari ni ne primjećujem
Svi nepotrebni komentari u oglasu obrisani :whistling:Moderatori na forumu, a niko ne reagira... pa ću i ovdje pitat
Hoće te li napravit išta u vezi sapunice na ovom oglasu?
Onda bih ovaj forum brzo prerastao u oglasnik za prodaju automobila. I izgubio bih se smisao ovog foruma.A gle, broj postova je tako irelevantan, ja sam se pojavio na druženju forum ekipe i sam znaš koliko vremena nakon registracije (i nakon koliko postova) ... neki su tu sa par tisuća postova, pa ni traga ni glasa ... tako da ne vidim razloga zašto netko ne bi pokušao prodati auto sa 0 postova, odnosno čime je netko sa 1000 postova zaslužio da proda svojega (ili oglas iz usluge) ...
alac-gore:Još samo jedna natuknica..
Do sad sam bio benevolentan u pitanju oglasa i nisam brisao iste u kojima nisu bile dodane slike iako u pravilima lijepo piše da će isti biti obrisani...dapaće, bezbroj puta sam skidao slike sa njuškala i dodavao slike u oglase, ali pošto vidim da ste ko mala djeca, odsad svaki novi oglas koji ne udovoljava pravilima b r i š em..kom pravo, kom krivo
stvarno vjeruješ u ovo?Onda bih ovaj forum brzo prerastao u oglasnik za prodaju automobila. I izgubio bih se smisao ovog foruma.
...
Ti si predobar čovjek. Svaki put ti se divim dok vidim ubačene slike s njuškila u post.dapaće, bezbroj puta sam skidao slike sa njuškala i dodavao slike u oglase
Slažem se. Svi forumi koji su išli na tajnovitost, cenzuse, tajne sekcije, društva i provjere su otišli u krasan k. Neki su otišli toliko daleko da se u njih ne može bez "pozivnice". Ja to ne mogu shvatiti.Isto sam protiv dizanja noseva i pravljenja nekog ''tajnog društva''... Moj stav je da bi forumi (ovakve prirode) trebali biti javni, i dostupni svima, jednako otvoreni prema nekome tko prvi (i zadnji) put treba pomoć ili nekom prekaljenom forumašu.
Predstavljanje nije obavezno, ali je pristojno i poželjno. OK je napisati neku crticu o sebi. Npr. ja se nikad nisam predstavio.-dali je u opće u pravilniku da se svaki novi član mora predstaviti? Jer ja to ne vidim.
Samim time mi je smiješno i glupo gledati kako se svakog novog člana odmah siluje s tim... I to ne rade modovi ili admini, nego si ''obična raja'' uzima za pravo to drugima nametat.
Pristojno je prestavit se, slažem se... ako je to obavezno, neka se zaduženi brinu za to. Ali je po meni nepristojnije napadat ljude oko nepisanih pravila.
Oglasnik je potpuno odvojena sekcija. Ne može se to dogoditi. Ne treba ograničavati nikoga tko želi pisati. Veća je korist da netko s 0 poruka objavi super povoljnu prodaju auta, nego da ga se bez nekog posebnog razloga ograničava i onda CFH zajednici izmakne super ponuda prodaje.Onda bih ovaj forum brzo prerastao u oglasnik za prodaju automobila. I izgubio bih se smisao ovog foruma.
E, moj Ivane...jabuko sa graneFala uredništvu... Još da ih se ne mora podsjećat da rade svoj posao...
Jbga, taki sam..volim pomoć ljudima :whistling:Ti si predobar čovjek. Svaki put ti se divim dok vidim ubačene slike s njuškila u post.
:sise::rofl:A možda čovjek samo želi da bude i slike, ne samo tona u oglasu ...