Prijedlozi i pitanja vezani za forum

ZlatkoC4

Well-known member
Re: Tapatalk

zna li neko pouzdano radi li sad tapatalk??? ne mogu da nadjem forum na istom? hvala
Ne čitaš isti je ugašen za tapatalk zbog sigurnosnih razloga. Imaš zato klasičnu verziju foruma kao i onu prilagođenu mobitelima.

Micija

Diagbox 7,57 Modrièa.Free
Kako da napravim nadjem tu prilagodjenu verziju mobitelu ili ima aplikacija?
Nisam bas strucnjak a ko mi pomogne dobije palac gore hahhahaa
Nije losa opcija to palac gore,jer ima clanova koji se stvarno potrude oko neznalica kakav sam i sam,pa bar taj palac da mogu da ostavim ali preko telefona i ne mogu,ne reaguje,da budem najiskreniji.
Hvala

ZlatkoC4

Well-known member
Kako da napravim nadjem tu prilagodjenu verziju mobitelu ili ima aplikacija?
Nisam bas strucnjak a ko mi pomogne dobije palac gore hahhahaa
Nije losa opcija to palac gore,jer ima clanova koji se stvarno potrude oko neznalica kakav sam i sam,pa bar taj palac da mogu da ostavim ali preko telefona i ne mogu,ne reaguje,da budem najiskreniji.
Hvala
Kad uđeš u forum putem googla onda skroz dolje imaš crno vodoravno polje gdje na ljevoj strani piše u bijelom polju CFH to klikneš i imaš opciju cfh-mobile. To je verzija za obićne telefone. Ako imaš pak pametni telefon ( smartphone ) onda ti mobilna verzija ne treba već putem tražilice otvaraš normalnu verziju foruma.
Nadam se da sam ti bar malo pomogao.

Iako ja osobno kad got to mogu idem na forum sa laptopom, jer je brže i preglednije nego li na mojoj lumia od 5".:D

Micija

Diagbox 7,57 Modrièa.Free
Ej nasao sam hvala mnogo,jeste pametni tel ali na standardnu verziju nema sanse da mogu citati.
A i ovdje da su malo veca slova bilo bi perfekt.
Hvala!

Sale

cfh
Uredništvo foruma
Mali info: Google.com smatra CFH trećim relevantnim citroen forumom na svijetu. ;)
Ispred nas su samo Englezi i Nizozemci. ;)

AX-ja

èudo jedno
e to je vec nesto.
probijamo se.
jako mi je drago.

englezi su sigurno broj jedan.
je da njihovi forumi vecinom imaju i odredjene sekcije koje su samo za placene korisnike.
a tamo vecinom budu najzanimljiviji,najbolji djelovi foruma.
engleski je lagan i svima dostupan.
zato imaju najvise posjetitelja,clanova iz cijelog svijeta.

nizozemce bas ne pratim jer su teski za razumjeti-ali ima dobrih stvari.

jedino bi dodao jos francuze,stvarno imaju dobre forume,ali opet,francuski je za:cenzura::cenzura::cenzura:an,al opet se da svasta nauciti,vidjeti,nabaviti.

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Èestitke svima koji aktivno pišu na forumu!

englezi su sigurno broj jedan.
je da njihovi forumi vecinom imaju i odredjene sekcije koje su samo za placene korisnike.
To bi i ovdje trebalo napraviti. Ali ne za plaćanje, nego za aktivne članove. Za one sa 100+ postova. Konkretnu, step-by-step uradi sam sekciju. Od zamjene brisača do getribe i motora.

Krky

Lakerski profesionalac
Ribolovni forum u KC gost vidi 70% foruma, i to mu kasne postovi po 24h.. kad se regaš i obavezno predstaviš sa slikom tek onda vidiš 100%, oglase nemožeš objavljivat sve dok nemaš 30 postova..

shicy

New member
hm, imam pitanjce. naime, nikako ne mogu postaviti avatar. uvijek mi kaže "unable to save image" :wtf:
neovisno bila slika sa mog diska ili link na istu :hm:

ZlatkoC4

Well-known member
Ja mislim da bih admin i modovi trebali poraditi na tome da registrirani članovi mogu,
na onom djelu gdje se predstavlja auto moj npr. C4 omogučiti uređivanje vlasnicima i brisanje određenih tema. jer tamo se predstavlja svoj auto i njegov životni vjek, servis, održavanje, pohvale primjedbe itd. ali ima puno toga između što nema veze sa vozilom a mi ne možemo to obrisati urediti.

Sale

cfh
Uredništvo foruma
Ribolovni forum u KC gost vidi 70% foruma, i to mu kasne postovi po 24h.. kad se regaš i obavezno predstaviš sa slikom tek onda vidiš 100%, oglase nemožeš objavljivat sve dok nemaš 30 postova..
Èemu tolika tajnovitost? :)

hm, imam pitanjce. naime, nikako ne mogu postaviti avatar. uvijek mi kaže "unable to save image" :wtf:
neovisno bila slika sa mog diska ili link na istu :hm:
Dobro da si javio. ;) Probaj sad, molim te.

Ja mislim da bih admin i modovi trebali poraditi na tome da registrirani članovi mogu,
na onom djelu gdje se predstavlja auto moj npr. C4 omogučiti uređivanje vlasnicima i brisanje određenih tema. jer tamo se predstavlja svoj auto i njegov životni vjek, servis, održavanje, pohvale primjedbe itd. ali ima puno toga između što nema veze sa vozilom a mi ne možemo to obrisati urediti.
Valjda vidjeti može li se to tehnički izvesti.

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
to sam i mislio sad neznam tehnički ili softverski. U to se ne bih ščel mješat. Ali bih bilo dobro kad bih taj dio bio omogučen da se uređiva.
Ja se isto tehnički na razumijem u to, pa ne bih komentirao. Ali ono što možeš napraviti je stisnuti na
u svakom postu i "prijaviti" ga, ako baš nema nikakve veze s temom u "Moj xy" forumima ili općenito ako nije prema pravilu foruma. :angel:

Na vrh