Prijedlozi i pitanja vezani za forum

Cutac

Prèkaroš
Nisam vise donator, ali imam korisnih poruka u PM.
Budem donirao, ali ne radi mi internet bankarstvo pa ne znam jel imam love na PayPal kartici. Ako sutra doniram, hocu li izgubiti poruke?

Milosh

Test
@ Cutac: Zar moraš biti donator da bi mogao pristupiti privatnim porukama?

Sent from my Ei-Nis E1 - using buggy and annoying Tapatalk

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Nisam vise donator, ali imam korisnih poruka u PM.
Budem donirao, ali ne radi mi internet bankarstvo pa ne znam jel imam love na PayPal kartici. Ako sutra doniram, hocu li izgubiti poruke?
Pa, kakave veze imaju privatne poruke s donacijama? :)

Zar moraš biti donator da bi mogao pristupiti privatnim porukama?
Naravno da ne. Može to potvrditi svatko tko nije donator. Cutac je vjerojatno zamijenio "bonus" u kapacitetu inboxa za donatore.

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Mislim da se privatne poruke starije od 90 dana automatski brišu. Možeš sam napraviti svoju kopiju privatnih poruka, skinuti i trajno ih čuvati negdje.

Sale

cfh
Uredništvo foruma
Izvještavam sve donatore kako je došlo do jedne nenamjerne pogreške u odjavi statusa "donatora" koji su donirali prije isteka roka od godine dana.
Sustav je na temelju istekle donacije odjavio status donatora unatoč aktualnom statusu.
Upravo mi je jedan član foruma i donator skrenuo pažnju na to. Pogrešku sam ispravio te se još jednom ispričavam.

Dopuna: statusna traka prikupljenih novaca se odnosi od 1.1.2017.

Cutac

Prèkaroš
Em što ćemo se prehladiti roštiljajući za Novu godinu, em što ja onda imam mjesec i 10 dana za riješiti probleme na VTS-u :D

Milosh

Test
Iz nekog razloga ne radi Tapatalk.

Traži da se logujem a onda izbaci "Network error". Isto prikaze i kad pokušam otvoriti neku temu iz "recent discussions", a podforume i teme je nemoguće vidjeti.

Nije do mog telefona, a nije ni do Tapatalk-a, radi savršeno sa drugim forumom.

Update: danas uradio update aplikacije, opet isto. Na ford-focus-forum.com se logujem iz prve i sve radi bez problema, ali za ovaj forum mi daje grešku "Network error". Koliko se sjećam, isto se ponašao dok nisam imao status donatora, tako da vjerujem da je tu problem.

free photo hosting websites

Posljednje uređivanje:

Spawn

Well-known member
Provjeri preko pc-a da li imas ukljucenu opciju tapatalk u postavkama.
Ako imas probaj u telefonu u postavkama aplikacije izbrisati privremenu memoriju i podatke aplikacije.

Milosh

Test
Provjeri preko pc-a da li imas ukljucenu opciju tapatalk u postavkama.
Ako imas probaj u telefonu u postavkama aplikacije izbrisati privremenu memoriju i podatke aplikacije.
Hvala, to je riješilo stvar!

Nisam ni znao da postoji to podešavanje, nikad ga do sada nisam ni taknuo.

Kad sam donirao za forum, Tapatalk mi je automatski proradio, pa sam mislio da je to tako uvijek. Sad se to iz nekog razloga bilo poremetilo i niko mi osim tebe (ni admin) nije rekao da to provjerim.

Nisam vidio da se to podešavanje spominje negdje, uputite me na temu ako griješim. Ako ne griješim i stvarno se ne spominje, trebalo bi, trebalo bi negdje stajati neko uputstvo, kako omogućiti Tapatalk.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

I opet ista stvar! A podešavanje je i dalje uključeno!

Počinje mi to ići na živce.

Milosh

Test
Sve sam pokušao, i reinstall i brisanje keša i podataka.

Da opet ponovim, sa drugim forumima radi, tako da je do ovog foruma!

A to što tebi radi je dokaz da se radi o nekoj dozvoli/polisi/podešavanju vezanom za moj nalog na forumu.

Sale

cfh
Uredništvo foruma
Da opet ponovim, sa drugim forumima radi, tako da je do ovog foruma!
Doista mi je žao što si se susreo s takvim problemom u korištenju foruma.

Ponovo sam provjerio i do foruma nije. Na forumu je instalirana zadnja inačica TapaTalka i uredno je povezana s njihovim serverom.

Sve dozvole na tvojem računu su identične dozvolama ostalih računa unutar grupe "donatora".

niko mi osim tebe (ni admin) nije rekao da to provjerim.
Žao mi je što ti nisam znao pružiti podršku za Tapatalk. Tu aplikaciju ne koristim. Moje znanje i iskustvo s njom ograničeno je na njezin dio koji se vrti na ovom forumu. O samoj aplikaciji na mobitelu znam vrlo malo ili gotovo ništa.

Nitko drugi još nije prijavio problem, pa je teško zaključiti da je problem na razini cijelog sustava foruma. Možda je najbolji prijedlog onaj o kontaktiranju autora Tapatalka oko rješavanja problema.

Ako ne uspiješ riješiti problem, svakako ti mogu vratiti cijeli iznos donacije.

Na vrh