Prijedlozi i pitanja vezani za forum

Sale

cfh
Uredništvo foruma
Ne vidim u logu da ti je potpis izbrisan. Zadnji zapis o izmjeni potpisa u profilu je tvoj. :thinking: To su podaci s kojima raspolažem.

P.S. Molimo sve članove da za sva pitanja i prijavu evenutalnih poteškoće u radu s forumom, radi brže i kvalitetnije komunikacije, koriste kontakt obrazac ili email [email protected].

Marko

Well-known member
meni jako dugo otvara stranice i onda mi izbaci gresku pa moram REFRESHAT
Počelo je rijetko, a sad sve češće - moram x3 kliknuti na temu da mi nju otvori... ;)

Inače ima gostiju na forumu ko u priči baš sam razmišljal da ih sve pozdravim... Hehehehe

Sale

cfh
Uredništvo foruma
Počelo je rijetko, a sad sve češće - moram x3 kliknuti na temu da mi nju otvori... ;)

Inače ima gostiju na forumu ko u priči baš sam razmišljal da ih sve pozdravim... Hehehehe
Stvar je da nam na serveru samo za pogon foruma treba 2,5 GB RAM-a uza svu optimizaciju, a trenutno zbog nedostatka love koristimo stroj s 1,5 GB RAM-a. To ga jednostavno guši, jer smo s 9,500 unique posjetitelja od kolovoza dogurali do 24,000 unique posjetitelja mjesečno u siječnju.

Googletovi oglasi i nisu nešto izdašni u pogledu financiranja jačeg stroja. U stvari, ne pokrivaju niti trošak trenutnog.

Tako da ako neki sponzor dubljeg džepa ovo čita, :D može poruku protumačiti kao poziv za suradnjom. :rolleyes:

brzi35

New member
nemam iphone,ali morao bi moci na forum..ja mogu sa svojom malom xperiom 8..valjda ti fali adobe reader ili naki flash..nesto takvo..
jel mozes inace normalno na net?

Ciki vts

New member
Re: Tapatalk

Koliko sam skuzio raditi ce samo donatorima foruma.
Ista stvar i sam inboxom, prije bilo 100max, pa su smanjili na 50 i onda kad doniras te vrate nazad na 100 poruka. Lol

Na vrh