Prijedlozi i pitanja vezani za forum

Sale

cfh
Uredništvo foruma
Re: CFHr izlet u Vrbovsko (14. svibnja 2011.)

Odlicno! Da se prikljucim na ovo mirdino pitanje, koja je shema to s "pozivnicama", kako je zamisljeno da to funkcionira :confused:
Nemam pojma. :) Vidio sam na drugim forumima. Posotjeći VIP članovi pozivaju druge. Valjda tako nekako to ide. :) Ako vam je to OK, ostavit ću, ako ne, ostaje onda samo opcija da Lampičari ne vide slike. :)

1587 VTS

New member

Nemam pojma. :) Vidio sam na drugim forumima. Posotjeći VIP članovi pozivaju druge. Valjda tako nekako to ide. :) Ako vam je to OK, ostavit ću, ako ne, ostaje onda samo opcija da Lampičari ne vide slike. :)
Sta se mene tice ok, sta vi drugi kazete?

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Meni je svejedno,a opet nebi štel da se sad tu prave nekakve podjele i klub privilegiranih :hm:

Sale

cfh
Uredništvo foruma

Meni je svejedno,a opet nebi štel da se sad tu prave nekakve podjele i klub privilegiranih :hm:
Slažem se. Nije dobro. Znači kako sam ga otvorio, tako da ga i zatvorim? ;)

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Mislim da smo se ovdje prvenstveno skupili da pomažemo jedni drugima,i eventualno družimo međusobno..tak da je po meni ovo nepotrebno ;)
Moje mišljenje je da je ovo sasvim dosta,al nek i drugi vele svoje viđenje :cool:

1587 VTS

New member

U pravu ste, zatvarajte onda ;) Dovoljno je ovo sa slikama i jos mozda po zelji neki podtopic kao npr. onaj tuning u temi C2.

Ciki vts

New member

Cisto savjet sto se tice 4uma, nikad, ali bas nikad nije nista dobro zavrsilo sa clanovima sto se tice stvaranja VIP odjela ili tema na forumima. ;)

Matija

New member

Slažem se. Dovoljno je limitiranje po broju postova, a za goste bi moj prijedlog bio totalno zatvoriti forum. No, ja sam ovdje vrlo kratko i ne želim sad da ispadne da ja tu namećem mišljenje. Èisto dobronamjerni prijedlog. :oops:

Inače, sad mi je tek žao što nisam mogao doći. No, neka ovo bude jedna odlična generalna proba za početak pravih susreta po HR. :cool:

1587 VTS

New member

Mozda i ovo sta Matija govori s postovima i gostima nije lose, ne znam, da zadrzimo neku "privatnost", a da ne dolazi do nepotrebne, bezrazlozne i bezosnovicne separacije clanova ;)

Sale

cfh
Uredništvo foruma

Cisto savjet sto se tice 4uma, nikad, ali bas nikad nije nista dobro zavrsilo sa clanovima sto se tice stvaranja VIP odjela ili tema na forumima. ;)
Istina. Drago mi je prijedlog odbačen. :)

Slažem se. Dovoljno je limitiranje po broju postova, a za goste bi moj prijedlog bio totalno zatvoriti forum.
Ne valja ljude prisiljavati ni na što. Zato ne vidim jasnu svrhu zatvaranja foruma za goste. :weeabooface: Forum je otvoren za sve ljude dobre volje i ako netko od gostiju, čitajući naše postove, osjeti želju i potrebu pridružiti nam se, taj je uvijek dobrodošao!

Nekim vlasnicima foruma je zatvaranje foruma za goste iznimno popularan insturment pumpanja broja članova. :eek: Objektivno, što će im 20.000 članova, od kojih je 200 aktivno. :)

1587 VTS

New member

Ne valja ljude prisiljavati ni na što. Zato ne vidim jasnu svrhu zatvaranja foruma za goste. :weeabooface: Forum je otvoren za sve ljude dobre volje i ako netko od gostiju, čitajući naše postove, osjeti želju i potrebu pridružiti nam se, taj je uvijek dobrodošao!

Nekim vlasnicima foruma je zatvaranje foruma za goste iznimno popularan insturment pumpanja broja članova. :eek: Objektivno, što će im 20.000 članova, od kojih je 200 aktivno. :)
Moze se i s tog stajalista gledat. I to podrzavam!
Najbolje neka onda ostane sve kako je - ako je do sad dobro funkcioniralo, i dalje ce ostat tako ;)

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

****te riža !!! Kak se mi ljepo slažemo..:whistling::D:D:D

zdeslav1967

šofer
Donator foruma
Re: Prijedlozi za forum

Budem ja komentiral, kad već nitko nije. ;) Od ovih inovacija općenito najfunkcionalnija i najkorisnija mi je ova za brzo citiranje kaj je uvedena. Da bar to svaki forum ima. :)

Na vrh