Prijedlozi i pitanja vezani za forum

1587 VTS

New member
Budem ja komentiral, kad već nitko nije. ;) Od ovih inovacija općenito najfunkcionalnija i najkorisnija mi je ova za brzo citiranje kaj je uvedena. Da bar to svaki forum ima. :)
Da, meni je prakticno i ovo za direktno slanje slika na ImageShack, pohvale ;)

Zmix

New member
Pitanja za moderatore:

1. Zašto ne mogu da postavim video snimak sa You Tube?
2. Ne mogu da postavim emotikone?
3. Forum nešto "koči"?

:whistling::weeabooface::twisted::angel::) :thinking: :( :surprised::confused::mad:

Konrad

New member
vec par puta mi se desilo da mi se pojavi stranica CloudFare..i nemogu na forum...

Sale sta je to?
ako uspijem budem ti zaljepio sliku...

RI-222

Member
zasto gosti mogu sve citat? sad ih ima 20 na forumu
Jer im je dozvoljeno:D,ok je da gosti vide nesto od foruma npr.tema "problem sa hidraulikom" i teme o kvarovima i problemima,ali mi se ne sviđa sto gosti mogu vidjeti teme kao sto su "neobavezni razgovori" i takve slicne teme koje su vise privatne.

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
zasto gosti mogu sve citat? sad ih ima 20 na forumu
Here we go again! :D

Ako se IKAD vodstvo foruma odluči od foruma napraviti SEKTU po uzoru na brojne druge forume u koje su ulazi s kojekakvim mrtvim "pozivnicima" i sličnim teen glupostima, onda ja odoh odavde.

Konrad

New member
po meni nije SEKTA ako se nevidi cijeli forum...ako te zanima cijeli forum registriraj se i komuniciraj malo s ekipom...makar ih imamo 600 koji nece komunicirat s nama dok im netreba pomoc...to je moje misljenje makar vi mislili da serem i da sam idiot

Konrad

New member
jel jos kome FORUM spor...meni jako dugo otvara stranice i onda mi izbaci gresku pa moram REFRESHAT...i na T-com i na B net internetu se dogada...

Na vrh