Ne valja to. Propustili bi najbolje stvari.fali neki grupni chat ilti shoutbox...
Slažem se, ali ne možeš nikoga prisiliti na nešto.Jel opcenito pravilo kad se dode nekud da se prvo predstavi a onda pitanje koje imate na umu il odma; E muci me to i to? Ja sam stara skola pa sam naviko prvo se predstavit
Piše lokacija odmah ispod datuma registracije na forum.jel se moze slozit da u postu ispod nadimka clana pise njegova lokacija da mu mozemo lakse pomoci?
To je uvedeno prije tri tjedna.Ja bi uvea da se lokacija upisuje pod obavezno,tj da se bez toga nemreš regat.
Naravno,al je pristojnoSlažem se, ali ne možeš nikoga prisiliti na nešto.
Svaka čast..:stovanje::stovanje:To je uvedeno prije tri tjedna.
Ja nevidim lokaciju...
A, čuj...Edit; nije momak upiso pa nevidim
Točno. Doduše, onda sam i ja nepristojan.Naravno,al je pristojno
Dobro,tebi bumo oprostili..ipak si ti adminTočno. Doduše, onda sam i ja nepristojan.
heheDobro,tebi bumo oprostili..ipak si ti admin
ofkors. odmah sam skužio po boji makije uz cestu iza Picassa.zar se ne vidi odakle sam:grin:
Postoje rubrike za AX i CX. Međutim, zbog nedostatka interesa nisu vidljive na naslovnoj. Ako imaš sadržaja za njih, uključit ćemo ih trenutno.Èini mi se da nam fale rubrike za Ax-a i Cx-a???
Ma nemam ništa za te teme, samo me zanimalo da li ima cx fanatika na našem forumu...Postoje rubrike za AX i CX. Međutim, zbog nedostatka interesa nisu vidljive na naslovnoj. Ako imaš sadržaja za njih, uključit ćemo ih trenutno.