Ne bi ovo bilo lose, al misljenja sam takoder da ne treba ni pretjerivat, ko ce se tu snalazit :wtf:Iako se bojim da bi s daljnjim tematskim podjelama moglo doći do problema u snalaženju. Recimo, na fiatisti.hr nemam pojma gdje bi temu otvorio. :thinking: Doduše, možda sam to samo ja. Ako većini odgovara, nema problema. :angel:
Meni je već sad teško. :grin::grin:Ne bi ovo bilo lose, al misljenja sam takoder da ne treba ni pretjerivat, ko ce se tu snalazit :wtf:
Znači tu je samo stvar naziva podforuma? Npr. 'vaš c3'? Jer u principu imamo podforume za 'upoznavanje i predstavljanje' na gotovo svim modelima.Par prijedloga za forum:
1) Napraviti pod svakih topic o određenom modelu npr. C3 podtopic Vaš C3 te da se tamo auto predstavi tekstualno, znači, sve o automobilu, godina, vlasnik, prijeđena kilometraža itd. te da se tamo ujedno stavljaju i slike i kada se nešto novo napravi na automobilu
Ne znam koliko bi to bilo pregledno? Slike i osvrt vlasnika u jednu temu, komentari u drugu... Nisam siguran čak da bi to u praksi funkicioniralo. :hm:a u drugi topic da se otvori za komentare o tom vozilu
Nije li to ono što imamo? Znači svaki forumaš, odnosno ponosni vlasnik Citraća, otvori svoj topic u podfroumu za predstavljanje, kao što si rekao, npr. Citroen Saxo 1.0i 1999. i tu predstavi svoj auto od A do Ž sa slikama, iskustvima, kilometražom, dojmovima, itd., itd.2) U u svaki topic određenog modela stavit podtopic DIY (kao što imamo Uređivanje), zatim Iskustva s određenim modelom, ali da svatko ima svoj topic, npr. ja otvorim temu tipa Citroen Saxo 1.0i 1999. iskustva i onda u topicu pod obavezno navest kilometražu, godinu, servisne intervale i nakon toga iskustva vezana uz automobil, lijepo sortirano, na početku malo o automobilu (kako je vožen, uvjeti, relacije, tko ga vozi i sl.) zatim pozivitna iskustva, a nakon toga negativna iskustva.
:thinking:ja npr imam par slika s posla ali neznam gdje da ih stavim jer mi je glupo npr. danas otvorit temu u C4, sutra u C6, preksutra u C2 itd...a htio bi rade te sve slike stavljat u jednu temu ali neznam gdje da ju stavim...
S ovim se apsolutno slažem..Nije li logično ako su slike od C4, da idu u podforum C4, ako su od C6 idu u podforum od C6?
Sve moze, al VW i citroen nikako ne staju u istu recenicu :vidiga: To je primjerice kao sinan sakic i michael jackson LOLLOLLOLna VWClubCroatia tako imaju i jako je pregledno
Odi u krasan..ROFLROFL Skoro sam opal sa stolca od smijeha čitajuč ovo LOLLOLBog ja san Marinko, iman 32 godine, sviran gitaru i vozin C4, dice neam, žena me ostavila, živin s čačon... Onda vi svi vičete Booog Maarinkoooo!