Re: Prijedlozi za forum
Ko da ulazin u neku komunu. Bog ja san Marinko, iman 32 godine, sviran gitaru i vozin C4, dice neam, žena me ostavila, živin s čačon...
Onda vi svi vičete
Booog Maarinkoooo!
bog marinko!!!
ROFL ROFL ROFL
Točno, to hehehe. Ko da u komunu ulaziš. LOL LOL Predobar opis.
Moj je prijedlog da se gore doda opcionalni forum "Predstavljanje novih forumaša". Recimo, može biti ispod podforuma "Citroen i vi". Ali ne da bude uvjet za pisanje i čitanje foruma. Tako ćemo imati hrpetinu ljudi koji će se na silu "predstaviti" samo da bi mogli čitati forum. Neka to predstavljanje bude nešto kao poželjna opcija, a ne uvjet.
@Gox: ne govorim da mi tvoj prijedlog loš, nego mi nije 100 % jasan. Znači mi imamo sad tu gore "Garažu" koja je po meni jako dobro osmišljena i nisam vidio ništa slično na drugom forumima, poput npr. dok čitaš nečiji post, odmah možeš kliknuti na link njegove Garaže i vidjeti model i sliku.
Nisam se još pozabavio dodavanjem sadržaja u garažu, ali mi izgleda kao prilično dobro mjesto za predstaviti auto. Lijepo je i pregledno sistematizirana. Bojim se da bi Garaža i zaseban podforum za predstavljanje, taj "Moj Citoren", bili jedno drugome kao mogućnosti konkurencija.
Jedni bi predstavljali Citroena u temu foruma , a drugi u Garaži. :wtf:
Vidim da su audio sustavi i navigacija sklonjeni već. Odmah mi je sve još preglednije. Pozdravljam odluku.