Dalibor
Dado Tornado
auto je sam rekaoNa dijagnostici izbaci lambdu i jedan injektor
auto je sam rekaoNa dijagnostici izbaci lambdu i jedan injektor
nije normalno da lambda izgori, i rekao bi da su svi problemi vezani na taj.Na malim okretajima samo šta ne umre al kad stisnen po gasu i okretaji se dignu onda ko da je turbo.
slikaj rezultat ekotesta pa tu staviNa tehničkom danas popodne eko test ko da je iz dučana
'oće on nekad tako, možda se vozilo niz oštru strminu, dosta je samo poništiti greškuveli injektor 1 open ponekad
Nisan slika nego smo onako na licu mista. Iša san da mi vidi radi lambdi. Al i dalje ssmrdi na auspuh i okretaji skačuslikaj rezultat ekotesta pa tu stavi
'oće on nekad tako, možda se vozilo niz oštru strminu, dosta je samo poništiti grešku
potom u redu za tehnicki opet. opet kod slabog napona, i sad konačno zamijenio + klemu i otad ni injektor ni što drugo.Moj 1.4 C3 2006 prije par dana polution faul, lexia, veli injektor 1 open ponekad, kontakt sprej, i evo 2 dana ništa, nije baš nešto da se vozi.
ae, kihnuo je br. 4, nema otpora.ne želim te obeshrabriti, ali ako injektori još nisu zamjenjeni vjerojatno dolazi vrijeme za taj 1.
c3 ima tvorničku grešku da tekućina za pranje stakla sa cjevčica i brizgalica ponekad poškropava injektore koji imaju na sebi malu rupicu kroz koju može ući i s vremenom ih oštetiti. na svojem sam malim vezicama stegnuo spojeve cjevčica brizgalica.
399 Valeo @ Auto Krešo, zamjena i radi ko sat, opet. Sve u svemu 10 vijaka, usput filter zraka zamjenio i dobra zabava.zamjenis taj koji je otisao. cijena jednog je bila oko 500 kn u cib-u prije 5 godina kad sam mjenjao
Detalj jedan komičan, 1.4 8v benzin je isto Common rail jel.399 Valeo @ Auto Krešo, zamjena i radi ko sat, opet. Sve u svemu 10 vijaka, usput filter zraka zamjenio i dobra zabava.