Bil je dottore na "Dobro jutro HR" i čak je nešto smisleno pričao, bio sam osupnut!kad slušaš doktora marušića
Zašto?Razmišljam da probam sa 5w 30?
nije ga dobro držati na mjesti i grijati. To je promašaj. Teraj ga ćim ga upališ ali skroz lagano tako da se svi djelovi, motor i mjenjač polagano i jednako ugriju. To je najpravilnije i najispravnije zagrijavanje auta.Već mi je glupo ga svako jutro držat na leru 10 minuta!
Drž se ti onog ulja koje ti preporučuje proizvođač. nikakve zamjene.Razmišljam da probam sa 5w 30
Poz,vec sam jednom (prije 2 god) pisao o svom problemu. Naime,prvo mi je auto trzalo,tj.u trenutku izgubi gas i onda dodje,da bi "cudom" prestalo i opet se vratilo,ali ovaj put uz to sad se i gasi.
Ovako,moje laicko,u trenutku kada vozim,u 2 ili 3 brzini,auto pocne da trza,ono na tren izgubi gas pa dodje,da bi u trenutku kada pustim gas on se ugasi. Kad se ugasi,mogu ga najnormalnije upalit i sve je u redu. Samo da dodam da sam isao u servis (provjeren privatnik) i rekao je da je ocitao gresku "senzora na radilici". U medjuvremenu sam i narucio,i dok sam cekao isporuku,desi mi se da kad se ugasi nemogu da ga upalim. Zavergla ali ne kresne. Onda ja upalim 4 zmigavca,izbacim trokut reko zovem slepu,vratim se u auto i da probam opet upalit,kresne od prve. Poslije 10min.opet ista stvar,trza,ugasi se,nemogu upalit,i onda opet upali bez problema. Juce mi je stigao dio,a tek u pon mogu na servis,pa sam mislio ako je ko imao slicno iskustvo ili savjet da podijeli.
PS
Zmix,nemogu vise da samo teram
Kolega, ovo što su Vam rekli u servisu odgovara tim simptomima,znači senzor radilice,poslaću vam nekoliko da vidite simptome i kako auto se ponaša kada se oni pokvare: http://autoelektrika.forumotion.com/t131-senzori,https://www.google.rs/search?q=senzori+radilice&client=firefox-a&hs=ld7&rls=org.mozilla:sr:official&channel=fflb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=5EcHUsTFLonXswau14GIBQ&ved=0CEEQsAQ&biw=785&bih=354&sout=0,Iskreno se nadam da će kvar biti rešen s menjanjem senzora radilice. PozdravPoz,vec sam jednom (prije 2 god) pisao o svom problemu. Naime,prvo mi je auto trzalo,tj.u trenutku izgubi gas i onda dodje,da bi "cudom" prestalo i opet se vratilo,ali ovaj put uz
Ne bi bilo loše!Javim i rezultate
i koliko te zadovoljstvo nakraju koštalo kunića?et. niko sretniji od mene u ovom trenutku.
zamijeni i teraj B)
to i nisu tako strašne cijene... ne znam kako bi to kod cijenili :hmmm:U ovlastenom servisu original dio 75KM (290.50HRK) i ruke kod privatnog majstora 20KM (77HRK).
hoćeš reći: postao je opet citroen?poslije jucerasnjeg dana i preko 100km voznje sam se uvjerio da je auto opet ono "staro".